Et skoleår vi ALDRI kommer til å glemme er snart slutt. Fint egentlig, men også veldig vemodig. Vi har nådd mål, vi har lyktes, vi har bomma litt og vi har sikra oss ett års ekstra erfaring. Vi har definitivt blitt rikere.

15.august var det «kick-off». 12. mars ble det «lock-down». Så ble det «restart» for en drøy måned siden, og om et par dager skal vi si «ha-det og på gjensyn». Vi har tatt et lite dypdykk i aglo.nos fotoarkiv. Dette, og egentlig uendelig mye mer, har skjedd disse ti månedene. Sjekk billedgalleriet vårt!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Et kjempemessig skoleår, Korona til tross. Hjemmesida vår, aglo.no, har gjort flere tapre forsøk på å beskrive hva som skjer på skolen vår. Klikk på boksene under og fortsett mimringen. Kan bli litt artig sjø.

Så er vi i gang Galdhøpiggen… Fargerike Aglo Ikke bare leik… Vi ÅPNA skolen vår Julemarked på Aglo HO i ambulanse Volleyballfesten Vi tok over REMAPå Stortinget Hjemmeskole! Mer hjemmeskole Come-back 1 Come-back 2

Førstkommende torsdag har alle elevene våre starta ferien sin. Lærerne møtes til sin siste dag før ferien. Vi kommer garantert til å bruuke mye av den dagen til å se tilbake på året. Skolen vår, det som skjedde underveis, elevene som vi allerede har begynt å savne og framtida til oss selv, skolen vår og ikke minst alle elevene våre.

TAKK FOR ÅRET – OG LYKKE TIL I DET NESTE!