fbpx
Blå Kors

Aglo videregående skole er en del av Blå Kors. Blå Kors er mest kjent for sine
behandlingsinstitusjoner, men har i tillegg skoler, barnehager og
arbeidsmarkedstiltak. Les mer om Blå kors på blakors.no.

På Skatval finner vi også Blå Kors opplæringssenter Aglo, som er en av de største
virksomhetene innen Blå Kors. Totalt har de omtrent 75 ansatte fordelt på flere
virksomheter.

Blå Kors opplæringssenter Aglo eier og drifter eiendommene der blant annet Aglo
videregående skole ligger. I tillegg har de følgende avdelinger:

Blå Kors Familiesenter Aglo

Blå Kors Familiesenter Aglo er en heldøgnsinstitusjon for foreldre og barn. Senteret er et tilbud til foreldre og barn, og ønsker å hjelpe foreldrene til å ivareta sine omsorgsroller for barna sine.

Senteret har i dag plass til ni familier. Det kan også tilby akuttplasser ved behov.

Klikk her for mer informasjon om Blå Kors Familiesenter Aglo.

Aglo barnehage Eventyrhuset AS

Aglo barnehage Eventyrhuset er en privat, ideell barnehage som ligger i naturskjønne omgivelser vegg i vegg med Aglo videregående skole på Skatval. Så for elever ved skolen kan det være praktisk å ha en barnehage så nært skolen.  Barnehagen samarbeider også med barne- og ungdomsarbeiderlinja til skolen.

Fra barnehagen har vi utsikt til sjøen og det gangavstand til vannet for de største
barna. Vi har skogen helt inntil barnehagen, og et stort og allsidig uteområde. Vi er mye ute.

Aglo barnehage Sentrum AS

Aglo barnehage Sentrum ligger svært sentralt i Stjørdal med nærhet til både skogen og sjøen. I tillegg har vi kort avstand til mange parker og lekeplasser. Barnehagen har også et spennende uteområde som innbyr til allsidig lek og motorisk aktivitet.

I Aglo barnehage Sentrum er flere språk og kulturer representert, og dette er noe vi ser på som en stor ressurs for barnehagen. Barnehagen har derfor også stort fokus på språk og lesing, musikk og drama i sitt arbeid. Vi benytter oss av kulturtilbud i nærheten, som konserter og forestillinger, og vi bruker biblioteket aktivt.

 

Mer info: www.aglobarnehage.no 

Klikk her for mer informasjon om Blå Kors Familiesenter Aglo.

Grunnskolen

Grunnskoleavdelingen er Stjørdal kommune sitt alternative grunnskoletilbud. Tilbudet er for ungdom som trenger et alternativt og tilrettelagt undervisningstilbud etter anbefaling fra PP-tjenesten i Stjørdal.

Nærmere informasjon kan fås ved å kontakte avdelingsleder Lene Bjørkmo Staven på tlf. 99010133

Elevene er formelt elever ved hjemmeskolene, men har sitt daglige skoletilbud ved Aglo. Her får de et tilrettelagt undervisningstilbud. Undervisningen foregår i små grupper med stor voksentetthet. Gruppesammensetningen og antall elever varierer fra år til år. Grunnskolen har tilhold ved Aglo vgs.

Driftsavdelingen

Bl Kors Opplæringssenter Aglo har en stor driftsavdeling som også bidrar til driften på Aglo videregående skole. Avdelingen består av renholdere, kontorfaglig personell og byggdriftere.

Driftsavdelingen tar også ansvar når det sosiale står i fokus. De er spesialister på bålpanne, servering og julebelysning.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.