fbpx
Personvernerklæring

Informasjonskapsler (Cookies)

Hva er Informasjonskapsler

En informasjonskapsel, også kalt cookie, er en fil som nettleseren din mottar fra en nettside. Filen lagres på datamaskinen eller mobilenheten din, og sendes til nettsiden hver gang du besøker den. Informasjonskapsler identifiserer ikke deg personlig, og er ikke skadelig. Den hjelper nettsider med å huske informasjon om tidligere besøk og fører til at du får en bedre opplevelse fordi det kan brukes for å skreddersy nettsider til hver enkelt bruker.

Hva bruker vi informasjonskapslene til

Aglo videregående skole samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på aglo.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vårt WordPress rammeverktøy Jetpack samler statistikk og presenterer dette til oss. Aglo har ikke tilgang til å se annet enn disse aggregerte dataene. Dataene er lagret på Jetpack servere, eller deres eventuelle underleverandører.

Samtykke

Ved å besøke aglo.no samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. De fleste nettlesere er automatisk innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du selv trekke tilbake samtykket ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Personvernerklæringen som gjelder for Aglo-elevene kan du lese ved å klikke på boksen under: