fbpx
Skoleskyss

TA BUSS TIL SKOLEN DIN

Skolebuss

Det går skolebuss til og fra skolen vår.  Avgang fra bussholdeplassen utenfor Halsen ungdomsskole klokken 08.20,  fra Stjørdal stasjon 30 sekunder seinere og ankomst Aglo vgs. et par minutter før første time.

Avgang fra Aglo vgs. klokken 15.15 og ankomst Stjørdal slik at du kan nå korresponderende buss til for eksempel Hegra,  Lånke osv.

Det er parkeringsmuligheter på Aglo,  men vi setter stor pris på at elevene våre velger skolebussen.  Årsaken er enkel:  det er billigere for elevene og vi sparer miljøet.

Derfor: VELG SKOLEBUSS og en myk start og slutt på skoledagen.

Dersom du er folkeregistrert i Trøndelag, har du rett til gratis skoleskyss, fortrinnsvis
med buss. Men du må søke, det kan du gjøre under.

Alle videregående elever vil ha tilgang til sitt reisebevis i PocketID. Klikk på boksen under for å finne informasjon:

Den som av helsemessige årsaker ikke kan ta skolebussen, må framskaffe legeerklæring og ta kontakt med skolen så fort som mulig.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart