Stress er bare fornavnet. Kaos likeså. Men du verden hvor artig det er å arrangere julemarked på Aglo. Massevis med folk, massevis med GLADE folk. Vi kaller det en suksess, vi!

SE ALLE BILDENE FRA JULEMARKEDET NEDERST I SAKEN

– Jeg er ikke helt sikker på hvor mange som har vært innom i dag, men det må jo ha vært minst like mange som i fjor, og da var det fullt her. Eller hva tror du, spør inspektør Guri Fornes Drop midt oppe i viraken.

Og VI – vi tror faktisk det var flere enn i fjor. Fullt i salongen, fullt i kafeen, fullt i gymsalen, fullt ute og fullt inne. Smekkfullt av biler på parkeringsplassene likeså.

Mercy Ships – skolens bistandsprosjekt – skal få inntektene våre. Vi er veeeeldig spente på om vi slår fjorårsresultatet som var på ca. 70 000 kroner. Det ble i alle fall vipset på høygear i dag

– Jeg merket meg entusiasmen. Elevene våre var jo helt i hundre, og de gjorde en kjempejobb. Kreativiteten er i alle fall slik den skal være, sier Guri.

Hjemmesidas representant har vært stort sett overalt. Massevis med kjente og ukjente. Dagens elever, tidligere elever, ansatte, ex-ansatte, naboer her på Skatval, foreldre og barn, tanter og onkler, stjørdalinger og trondheimere osv. Elever fra i fjor, elever fra 90-tallet. Til og med en ex-kollega fra andre sida av fjorden jeg ikke har møtt siden 1983. Julemarked er faktisk nyttige greier.

Sjekk alle bildene i billedsamlinga vår under. Klikk i vei!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Og så kommer vi ikke unna Norges vakreste juletre denne gangen heller. Treet som ble ferdigpynta i går kveld. Bare det er verd turen innom Aglo.