fbpx
Julemarked – det er kjempegøy, det!

Stress er bare fornavnet. Kaos likeså. Men du verden hvor artig det er å arrangere julemarked på Aglo. Massevis med folk, massevis med GLADE folk. Vi kaller det en suksess, vi!

SE ALLE BILDENE FRA JULEMARKEDET NEDERST I SAKEN

– Jeg er ikke helt sikker på hvor mange som har vært innom i dag, men det må jo ha vært minst like mange som i fjor, og da var det fullt her. Eller hva tror du, spør inspektør Guri Fornes Drop midt oppe i viraken.

Og VI – vi tror faktisk det var flere enn i fjor. Fullt i salongen, fullt i kafeen, fullt i gymsalen, fullt ute og fullt inne. Smekkfullt av biler på parkeringsplassene likeså.

Mercy Ships – skolens bistandsprosjekt – skal få inntektene våre. Vi er veeeeldig spente på om vi slår fjorårsresultatet som var på ca. 70 000 kroner. Det ble i alle fall vipset på høygear i dag

– Jeg merket meg entusiasmen. Elevene våre var jo helt i hundre, og de gjorde en kjempejobb. Kreativiteten er i alle fall slik den skal være, sier Guri.

Hjemmesidas representant har vært stort sett overalt. Massevis med kjente og ukjente. Dagens elever, tidligere elever, ansatte, ex-ansatte, naboer her på Skatval, foreldre og barn, tanter og onkler, stjørdalinger og trondheimere osv. Elever fra i fjor, elever fra 90-tallet. Til og med en ex-kollega fra andre sida av fjorden jeg ikke har møtt siden 1983. Julemarked er faktisk nyttige greier.

Sjekk alle bildene i billedsamlinga vår under. Klikk i vei!

Og så kommer vi ikke unna Norges vakreste juletre denne gangen heller. Treet som ble ferdigpynta i går kveld. Bare det er verd turen innom Aglo.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.