fbpx
«Det har vart SÅÅÅÅÅÅ LEEEEENGE nå»

Halvannen måned i «hjemme-kontor-modus». Nå sett gjennom elevøyne. Vi utfordra Linda Kristin Pedersen i 3AFA til å fortelle om SITT hjemmekontor. Hun opplever neppe en «alene-hjemme-fest.

Dette er forresten nyhetssak nummer 100 på aglo.no i inneværende skoleår. Dermed ble jubileumssaken Lindas! Hurra.

 

SLIK ER LINDAS NYE «SKOLEDAG», BESKREVET AV HENNE SELV

 

«Covid-19 dag nummer 746 er følelsen som slår inn i kroppen. Det har bare vart såååå leeeeenge.

Kaffetrakteren må snart byttes ut grunnet heftig slitasje. Dessverre gikk garantien ut i januar;  intet innbytte på den gitt. HURRA….!

Mini på ett år virker totalt uberørt av dette karantenestyret. Heller litt oppgira. Veldig oppgira, egentlig. For henne er dette en gavepakke. Alle hjemme dagen lang. Hun tar jobben med å aktivisere oss andre svært seriøst.  Det er ikke til å tro hvor kreativ en ettåring kan være.

På plass rundt kjøkkenbordet. Dette er familiens samlingsplass hvor man en gang for lenge, lenge siden pleide og samles for mat, kos og hygge.

I dag skal fire forskjellige skoletrinn + minitrinnet samles for arbeid og undervisning..

TEAMS er jo det helt magiske stedet i dag. Maken. Heldigvis kan unger TEAMS. De kan dermed lære en dinosaur som meg hvordan dette fungerer.

For å si det enkelt; unger ringer på TEAMS over en lav sko. Medelever og lærere står parat til å bistå. Første- og andreklassingen min vil prate om været eller vite hva læreren skal ha til middag. Joda, det kan sikkert være viktig!

Men jeg ser for meg at det til tider går varmt i pc’en til lærerne når alle ungene ringer for smalltalk. Ikke en gang, ikke to heller, men tre. Mamma måtte ta en innføring i skikk og bruk på nett, noe som ikke ble tatt imot med stormende jubel, da.

Det meste går knirkefritt.  Men bare til jeg selv skal logge inn på It’s learning for å hente dagens økt(er).. Error 505 står det på It’s Learning. God morgen til deg også! Ser ut som Its’en er like motivert for en ny runde hjemmeskole som jeg er.

Alt i alt så har jeg prøvd meg som lærer på første, andre og femte trinn. Underviser meg selv også. Kjører seiersdans hver gang jeg forstår noe helt av meg selv.

Selv om It’s learning og TEAMS sørger for kontakt med medelever og lærere, så blir det litt stusselig. Det ikke å stikke under en stol at jeg kjenner lengselen.  Etter de andre elevene i 3AFA og mine fantastiske lærere på Aglo. Den jobben de har gjort for å gi oss best mulig undervisningen er rørende. De fortjener en utmerkelse. De står på for oss og er tilgjengelig nesten hele tiden – til langt på kveld.

Jeg har hatt opptil flere «krisemeldinger» og samtaler på kveldstid med lærerne. Det har jeg satt så stor pris på.

Ellers ser vi frem til å komme seg tilbake til samfunnet, selv om at vi alle må passe oss for denne pandemien.»

 

TA VARE PÅ HVERANDRE – VI SKAL TILBAKE!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.