Mange ville besøke Aglo i ettermiddag, Full aktivitet i alle hus og rom, og foreldre, besteforeldre, søsken, unger, ex-elever og kommende elever ble observert rundt om i byggene våre.

Å besøke Aglo vgs. på ÅPEN DAG er storveies. Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable».

HO-gjengen – leika, målte blodtrykk, laga ting og prata veldig mye.

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, lego og tegnesaker blant annet. Barnehage på ettermidagstid, gitt. Lærer Anne Lise lærte seg til og med noen nye legoknep av en av de besøkende. På kjøkkenet er det alltid stas å stikke innom. Vi testa vaflene og de var GODE! Både den første og den andre plata….6- ble vår karakter. Minuset kom fordi vi ikke fikk spise oss helt mett…

HO-elev Ole Martin Høgsnes, hadde besøk av foreldrene sine oppe på kjøkkenet.

– Vi har vært innom et par ganger, og det er flott å se at gutten vår trives på skolen sin, sa foreldrene Siv Jønvik og Dag Ivar Høgsnes

AF og Påbygg-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida». SES-gjengen  hadde utsalg og utvida åpningstid i butikken sin..

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og jentene – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

På frisøravdelinga var det mulighet til både det ene og det andre. Vg1-elev Jihan Hakki var vennligheten selv og la inn blant annet hårvask. Den heldige var Marthe Julseth.

Og Marthe, tilhører den celebre gruppen ex-elever. Ikke mindre enn fire år har hun kunne titulere seg som Aglo-elev. Nå er hun altså tilbake, tre år etterpå.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

-Kjempeartig å komme tilbake til dere. Det var fint å være elev på Aglo, sa Marthe rett før den store hårvasken startet.

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i vårt nyinnvidde auditorium. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo likeså.

Next to Perfec blir vel aldri Perfect…, bare nesten.

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner etter hvert å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2020-2021, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Det var åpent for alle på ettermiddagstid i dag, mens formiddagen (både i dag og i morgen) er reservert 10.klassingene og voksenopplæringen i regionen vår.

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.