Om skolen

Aglo videregående skole holder til i flotte og landlige omgivelser på Skatval i Stjørdal kommune.

Med Steinvikholm Slott som en av våre nære naboer kan vi også med en viss stolthet si at vi er plassert midt i norgeshistorien.

Aglo vgs. har ca. 200 elever. Skolen vår har sju forskjellige avdelinger med 18 ulike kurs på Vg1-, Vg2- og Vg3-nivå.

Vi jobber for å gi deg muligheter – nye muligheter. En spennende utdanning, en god start på en yrkeskarriere, en mulighet til å bli kjent med deg selv og ikke minst – en mulighet til å ta i bruk alle de ressursene du er utstyrt med.

Vi er en selvstendig del av virksomhetene til Blå Kors Norge. Totalt er det seks Blå Kors-skoler i Norge.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig!

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.