Vi har allerede starta å tenke på skoleåret 2018/19. Har du lyst til å bli Aglo-elev er det fortsatt håp. Vi har faktisk noen ledige plasser som DU kan søke på.

– Er det fortsatt et håp for de som mangler skoleplass å bli Aglo-elev neste skoleår, spurte vi Aglo-rektor Gørild Joramo.

– Ja, det er det faktisk. Selv om vi begynner å fylle opp de aller fleste klassene våre, er det et par avdelingen hvor det fortsatt finnes muligheter, sier Gørild Joramo til aglo.no.

Ved å klikke på denne linja kan du lese rektors «10 gode grunner til å søke Aglo.»

Pr. i dag (19. juni) er det noen ledige plasser i følgende klasser (klikk på lenkene for å lese mer):

Tekn. og ind. prod.: VG1 og VG2 Design og håndverk: VG 1 og VG2 frisør VG3: påbygg allmennfag

– Hva med de klassene som allerede er fylt opp?

– Det er lov å søke eller ta kontakt med oss. Det er alltid slik at det plutselig kan bli en ledig plass i løpet av sommeren. Da er det viktig å stå langt fremme i køen, sier Gørild Joramo.

Anne Berit Haabeth er lærer på VG2 frisør, og hun er klar til å ta i mot enda flere elever neste skoleår.

– Velger du frisøryrket er du nesten garantert jobb etterpå; omtrent hvor som helst i landet. Det er et allsidig og kreativt yrke, spesielt for de som er litt opptatt av trender og moter. Det skjer noe hele tiden i dette yrket. Og så får du jobbe med mennesker, forteller Anne Berit.

Også TIP-lærer Ronny Lien garanterer en spennende utdanning for de som velger TIP.

– TIP gir deg mange muligheter i et særdeles spennende fagfelt. Du jobber med et praktisk fag hvor du også får lov til å vise at du er kreativ, sier Ronny.

Lurer du på noe har vi følgende GODE tips

  • Ring oss på tlf. 74 83 43 30
  • Send en mail til til oss; aglo@aglo.no
  • Sjekk hjemmesida vår; aglo.no