fbpx
25 år med Anne-Kath, herlig!

Her er vår andre ferske Aglo-pensjonist: Anne-Kath Momyr slutter etter å ha vært en ÆKT Aglo-lærer i hele 25 år. Takk for dæm åran, Anne-Kath!

På bildet vårt er hun (nr. tre f.v.) sammen med sine nærmeste kolleger i DH-avdelinga vår. Avdelingen hun selv startet opp for 24 år siden.

– Jo, det hadde seg slik at familien flyttet til Skatval i 1993. Jeg ville ha jobb og ringte litt rundt omkring. På Aglo var det Henrik (Nilsen) som tok telefonen. «Ta med CV og kom», sa altså han. «Når», spurte jeg. «Nå», sa Henrik. Slik ble jeg Aglo-lærer, smiler Anne-Kath.

1993 til 2018. Et kvart århundre. Hun er en naturlig del av Aglo-stammen. Og hun har aldri vurdert å skifte jobb i denne perioden.

– Det er fordi jeg har trivdes på denne skolen. Vi er en veldig sosial gjeng. Da jeg kom var vi bare noen få lærere (hvorav de fleste fortsatt er her).  Nå har vi blitt mange. Jeg håper Aglo greier å ta vare på alt det som har gjort denne skolen så spoesiell, sier Anne-Kath.

Anne-Kath hadde altså en kompetanse som Aglo ville ha. Derfor tok det ikke lang til før vi hadde oppretta en linje som ble oppstarten av dagens Design- og håndverklinje. Og der ble hun.

De som kjenner Anne-Kath vet at hun neppe blir sittende til gards. Med verdens vakreste utsikt i sørenden av Skatval blir det sikkert litt dagdrømming, men det går fort over. Hun bor på en gård, og folk som bor på en gård vet å finne på ting.

Bilder og malerier av ymse sort er garantert noe Anne-Kath kommer til å bruke tid på også som pensjonist.

– Så har jeg barn og barnebarn og en mann. Og jeg er glad i år reise, sier hun.

Fem – 5 – jenter har hun og mannen hennes. To av dem jobber som operasangere i Tyskland, og de skal hun høre mye på i årene som kommer.

Og vi – vi sier takk for følget – og velkommen innom oss!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart