fbpx
Karantenelista tynnes ut!

Enda en gla’nyhet: I dag fikk elever og lærere i 1HOA og 1HOB beskjed om at karantenetida er slutt. Nå er det bare elevene og lærerne som er tilknyttet 1SSR som fortsatt må være i karantene.

Bildet over viser Aglo-glede. Vi er ikke helt der ennå, men vi har stor tro på at vi skal tilbake til Aglo-gleden vi husker fra høsten 2019…

De aller fleste av elevene/lærerne fra 1SSR har nå fått beskjed om at de har testet NEGATIVT. Et par svar mangler fortsatt, men det er god grunn til å være optimistisk igjen. Nå gjenstår altså 14 elever og sju lærere.

I løpet av den siste uka har godt over 100 elever/lærere fra Aglo vært en eller flere dager i karantene. I løpet av skoleåret har nå tre av våre elever testet positivt på koronaviruset.

Hele undervisningssituasjonen er selvsagt preget av helgens hendelser. Treningsrommet er stengt, kantina er åpen, men maten må spises i eget klasserom og alle møter skal arrangeres på Teams. I tillegg har en stor del av undervisningen foregått digitalt på Teams

Her er informasjon beregnet på elever/ansatte i henholdsvis nærkontaktkarantene og ventekararantene

Alle i nærkontaktkarantene bes ta test umiddelbart.  Den kan bestilles på Stjørdal kommunes hjemmeside. Ved bestillingen opplys at du kommer fra Aglo videregående skole. Ved negativt prøvesvar slipper familien å være i ventekarantene, mens du må fortsatt være i karantene tiden ut. Karantenetiden er ti dager, men du kan ta test fredag 4. juni. Da kan du gå ut av karantenen hvis testresultatet er negativt.

Bestill test her

Har du fått beskjed om at du er i ventekarantene gjør du følgende:  Du er i ventekarantene til rektor gir dere beskjed om at ventekarantenen opphører. I første omgang er det ikke nødvendig med koronatest, men ta kontakt med vaksinekontoret/fastlegen din hvis du har symptomer.

Karanteneregler

  • Ikke gå på skole, jobb eller andre aktiviteter utenfor hjemmet.
  • Ikke ta offentlig transport. Unngå besøk.
  • Du kan gå tur, men hold to meters avstand til andre.
  • Du bør få andre til å handle for deg. Hvis det ikke er mulig, kan du gjøre helt nødvendige ærender, men hold avstand og bruk munnbind.
  • Hold god avstand til andre voksne og eldre barn i husstanden.

 

 

LES OGSÅ SKOLENS FOREBYGGINGSPLANER EN GANG TIL!

 

La oss STOPPE smitten!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.