Det er fortsatt mulig å bli Aglo-elev neste skoleår! Selv om den ordinære søknadsfristen er passert for snart to måneder siden, er det mulig å søke skoleplass direkte via hjemmesida vår.

Aglo vgs. har plass til godt over 200 elever. De aller fleste plassene har vi søkere til, men det finnes fortsatt programområder hvor det er mulig å søke. Ring oss på tlf. 74834330 hvis du har spørsmål du trenger svar på. Du kan også klikke på «knappen» under, og fylle inn skolens eget søknadsskjema. Søk oss på direkten med andre ord!

 

Trenger du en ny mulighet? På Aglo videregående skole tar vi også inn både unge og voksne elever. Våre elever er altså mellom 16-50 år. Du kan for eksempel søke på de yrkesfaglige programmene våre. I tillegg har vi to programtilbud som gir deg generell studiekompetanse. Ett av disse er spesialtilpasset «voksne» elever.

Vi på Aglo har god erfaring med aldersfordelingen vår. De «eldre» elevene lærer av de «yngre», mens de «yngre» får jobbe sammen med engasjerte og motiverte elever som kan være 5 til 30 år eldre. Vinn-vinn, kaller vi det.

Ved å klikke på neste «knapp» kan du se hvilke program vi kan tilby på Aglo vgs. skoleåret 2022-23.

 

På Aglo vgs. vil vi gi deg muligheter – nye muligheter. En spennende utdanning, en god start på en yrkeskarriere, en mulighet til å bli kjent med deg selv og ikke minst – muligheter til å ta i bruk alle de ressursene du har.