fbpx
Ny klasse i karantene

En ny Aglo-klasse fikk i dag beskjed om at de må i såkalt «ventekarantene» grunnet koronasmitte. De personene det gjelder er nå varslet.

SISTE: Torsdag 15. april kl. 13:00 fikk vi en fin beskjed. Alle de 25 som har vært i karantene denne uka er nå «løslatt». Sees på skolen fredag.

Denne gang er det Vg1 Bygg som er rammet. En av elevene i klassen er nærkontakt med en person som har testen positivt på viruset. Dette betyr  at hele klassen inkludert lærere/miøjøarbeidere tilknyttet klassen må holde seg hjemme inntil situasjonen er avklart.

18 elever og sju lærere/miljøarbeidere er rammet av «ventekarantenen».

Avdelingsleder Torgeir Rotabakk sier til aglo.no at klassen får hjemmeskole de dagens de må være i karantene.

Før helgen var også en annen av Aglo-klassene i karantene. Dermed har hele 48 elever/ansatte vært i karantene den siste halve uka.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart