SØK PLASS PÅ

AGLO – NÅ!

Skal du søke skoleplass på Aglo videregående skole? Det er en smart tanke, og vi håper absolutt at du velger oss!

Et skoleår på Aglo vgs. er et gratis skoleår. Ingen skolepenger med andre ord!

Skoleplass må du søke gjennom Vigo innen 1. mars. For søkere med  fortrinnsrett er søknadsfristen 1. februar. Klikk her for å komme direkte til Vigos søkeside.

Men du kan også søke etter 1. mars. Da tar du kontakt med skolen direkte. Fyll ut skjemaet under og send inn. Vi sender deg de papirene du trenger for å søke!

 

Ta kontakt med oss

Du trenger vedleggsskjemaet (åpne vedlegget under eller be om å få tilsendt).. Send dette sammen med kompetansebevis og attester (samt karakterutskrift siste termin hvis du går på skole nå) til Aglo videregående skole, Fløanvegen 89,  7510  Skatval.

 

Er du over 20 år – klikk her

 

HVORFOR VELGE AGLO VGS.?

Aglo videregående skole er en relativt liten skole (ca. 225 elever). Hele skolemiljøet er preget av T’ene våre: TILLIT, TRYGGHET, TRIVSEL OG TILHØRIGHET. Det er og skal være godt å være elev på Aglo.

Klikk her og les hvorfor rektoren vår, Gørild Joramo (bildet under) mener du bør vurdere å søke nettopp skolen vår.

Se for deg et år hvor du skaffer deg kunnskap og et fundament for en videre karriere. Se for deg et artig år med gode venner.

 

Her er tilbudene våreSe et skoleår i bilder her!

 

Vi følger de ordinære læreplanene, og når du er ferdig med utdanningen din på Aglo, har du samme kompetanse som om du skulle gått på en offentlig videregående skole.

Vil du vite litt mer om hva Aglo vgs. kan tilby kan du jo finlese hjemmesida vår. Der finner du det du trenger å vite om oss.