SØK PLASS PÅ

AGLO – NÅ!

Skal du søke skoleplass på Aglo videregående skole? Det er en smart tanke, og vi håper absolutt at du velger oss!

Et skoleår på Aglo vgs. er et gratis skoleår. Ingen skolepenger med andre ord

Etter 1. mars og fram til skolestart må du søke direkte til skolen via vårt eget søknadsskjema.  Klikk på den blå «boksen» for å komme til søknadssjemaet vårt.

 

               

 

Også for deg over 20 år

Trenger du en ny mulighet? På Aglo videregående skole tar vi også inn voksne elever. De tas inn på lik linje med ungdomsrett-elever. Våre elever er altså mellom 16-50 år. Du kan søke på yrkesfaglige program på samme måte som de yngste elevene. I tillegg har vi ett tilbud om Generell studiekompetanse for voksne. Les mer om dette her.

Vi på Aglo har god erfaring med aldersfordelingen vår. De «eldre» elevene lærer av de yngre, mens de yngre får jobbe sammen med engasjerte og motiverte elever som kan være fem til femten år eldre. Vinn-vinn, kaller vi det.

 

Klikk her og les hva tre Aglo-elever over 20 år mener om det å være «voksen» på Aglo vgs.

Aglo videregående skole er en relativt liten skole (ca. 225 elever). Hele skolemiljøet er preget av T’ene våre: TILLIT, TRYGGHET, TRIVSEL OG TILHØRIGHET. Det er og skal være godt å være elev på Aglo.

Klikk på boksen under og les hvorfor du bør vurdere å søke nettopp skolen vår.

Ti gode grunner for å søke Aglo vgs.

 

Se for deg et år hvor du skaffer deg kunnskap og et fundament for en videre karriere. Se for deg et artig år med gode venner.

Inntaksreglement Her er tilbudene våreBli med på Aglo-sightseeing

 

Vi følger de ordinære læreplanene, og når du er ferdig med utdanningen din på Aglo, har du samme kompetanse som om du skulle gått på en offentlig videregående skole.

Vil du vite litt mer om hva Aglo vgs. kan tilby kan du jo finlese hjemmesida vår. Der finner du det du trenger å vite om oss.