fbpx
Du kan fortsatt søke Aglo!

Søknadsfristen (1. mars) har gått ut for lenge siden, men det er fortsatt mulig å søke skoleplass på Aglo vgs. Så lenge vi har ledige plasser finnes det altså muligheter. Helt fram til skolestart kan du kontakte oss.

– Det er absolutt en vits i å søke. Det er flere programområder hvor det er ledige plasser. Ta kontakt med skolen med en gang hvis du vil gå på Aglo neste år. Ring oss eller send en mail,  sier rektor Gørild Joramo.

I dag er det registrert omlag 200 søkere med Aglo vgs. som førstevalg. Omtrent på det samme nivå som de siste fem årene. På mange av kursene er det helt fullt, men det er fortsatt noen ledige plasser på andre kurs.

– Vi har i alle fall en mulighet til å ta inn ytterligere 30 elever.

  – Er det noen av linjene våre det ikke er noen vits i å søke på?

– På noen av kursene våre har vi som sagt flere søkere enn plasser. Her vil det bli ventelister. Men det hender at søkere trekker seg, og da kan sjansen likevel by seg, sier Glørild Joramo.

Disse kursene tilbyr Aglo vgs.

– Hvis en person er interessert i å søke, hva bør han gjøre akkurat nå?

– Han eller hun bør kontakte skolen med en gang. De kan besøke skolen, ringe oss eller benytte seg av hjemmesida vår for å kontakte oss. Det er spennende kurs, og vi vet at det er kurs som gir gode jobbmuligheter, sier Aglo-rektoren.

Slik kan du søke/kontakte oss

Gørild Joramo understreker også at Aglo er en skole med plass til ALLE. Vi har 16-åringer og vi har 35-åringer. Og mange års erfaring har vist oss at en slik allsidighet og bredde gir gode resultat.

20+ og Aglo-elever!

 

Aglo vgs. er en skole som gir MULIGHETER i et trygt og godt elevmiljø.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.