fbpx
Visste vi egentlig DETTE?

 

Vi fikk rett før helga en bekymringsmelding fra Stein Magne Berglund. Berglund er fagsjef for politikk og kommunikasjon i Blå Kors Norge.

«Hvordan i alle dager forklarer du denne?»

Det var altså spørsmålet som i disse sjakktider satte undertegnede sjakk matt. Men som bildet viser; Blå Kors «liker det».

Jeg har ikke peiling hvordan jeg skal forklare meg. Det Berglund refererer til er illustrasjonsbildet til denne saken. Sakset fra Aglos etter hvert så populære facebookside.

Facebook pleier av en eller annen grunn å tipse facebookbrukere om andre sider de kan «like». Ikke noe galt i det, tenker vi, og regner med at store og mektige Facebook tipser om facebooksidene til Ole Vig vgs., KVT i Trondheim, Blå Kors-kollega Seiersborg vgs. i Fredrikstad osv.

Men neida!

«Sider som liknar på Aglo videregånde skole» står det på facebooksida vår,» og dermed ramses følgende fire sider opp:

«Paradise Hotell Norge», «Hans Rotmo», «Åge Aleksandersen» og «DDE»

Det er disse fire Aglo visstnok har nærest slektskap med.

… og som Blå Kors-fagsjef Berglund gjerne vil ha forklaring på. Altså at vi kan kommunisere noe som kan forklare likheten mellom Aglo og disse fire sidene.

Men altså; SJAKK MATT!

Likevel, en mulig forklaring på tre av dem: De tre siste synger gjerne av full hals om Rosenborg. Vi på Aglo synger med, vi. Av full hals også. Kan dette være noe av forklaringen? Nå i disse cupfinaletider. Det er en mulig fellesnevner der.

Paradise Hotell, da? Den er verre. Kanskje vi – av elevene våre – oppfattes som et paradisisk hotell? Tja, de har ikke sagt det til oss, men…

Men har du en god forklaring på likheten mellom Aglo og de fire som «liknar oss» så kan du jo legge ut en forklaring på – ja, nettopp… facebooksida vår.

Og når vi først er i det litt uklare hjørnet. Ole Vig vgs. – vår kjære nabo i sentrum – står i  følge Stjørdalens Blad (klikk her) i fare for å miste et av sine programfag. Det liker vi definitivt ikke.

Les spesielt det tredje avsnittet ovenfra. Der skriver Bladet (hvis de nå ikke har fått retta den opp…) om en rapport fylket har bestilt.

«De konkluderer med at utdanningstilbudet for musikk, dans og dram bør konsentreres til Inderøy Videregående skole.»

Et slikt tilbud er – i alle fall sett med Aglo- og Blå Kors-øyne – litt tvilsomt. La Ole Vig få beholde tilbudet musikk, dans og drama, men «musikk, dans og dram» kan de gjerne kvitte seg med. Den slags får de heller overlate til…, ja nettopp:

«Paradise Hotell Norge», «Hans Rotmo», «Åge Aleksandersen» og «DDE»

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.