fbpx
Aglo «invaderte» torget

 

Under årets OD gjorde vi altså en artig vri. De som ikke greidde å skaffe seg jobb på egen hånd laget en flott torgdag. Der fikk elevene også med seg de ansatte.

49 000 kroner samla Aglo inn til OD i 2012. Årets tall er ikke klare, men vi har selvsagt en drøm om å havne på rett side av 50 000 kroner denne gangen.

Som de fleste nå har fått med seg er det Redd Barnas arbeid i landene Guatemala, Honduras og Mexico som i år får støtte og hjelp fra norske elever. Tema er voldsfrie skoler.

Next To Perfect ledet an på torget med sitt sedvanlige sceneshow fra pavilijongen på torget. At elevene stilte med eget band satte en ekstra spiss på den musikalske biten

Alle avdelingene var i aksjon på torget. Service og samferdsel stekte vafler, AF-avdelingen arrangerte loppemarked, bygg solgte fuglematekasser, HO og Design og håndtverk solgte unna egenproduserte varer i stor stil. Og rundt omkring i sentrum dukka det opp Aglo-elever med innsamlingsbørser.

Vil du se flere bilder fra årets store «Torgdag» anbefaler vi å ta en titt på våre facebooksider. Der er det en rekke bilder.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.