fbpx
«Vi vil til skole-NM!»

Det er en begivenhetsrik uke for Vg2 HEA og Vg2 BUA. Her er målet: De vil til Skole-NM i Mandal utpå vårparten. Vi skal følge ferden deres her på hjemmesida.

Vi starter med Vg2 Helsearbeiderfag (HEA). Førstkommende fredag (11. feb.) – og med en stor hjemmebanefordel – Tippawan Narong og Praewalin Jensen. Sted: Aglo vgs. Begivenhet: Fylkesfinale.

– Dette blir spennende. Vi har veldig lyst til å vise hva vi kan og hvor langt vi kan nå. Hvor gode er vi egentlig? Vi er kanskje litt smånervøse, men vi gleder oss, forsikrer de to HEA-elevene våre.

Motstandere blir Fosen vgs. og Johan Bojer vgs. Vinneren går altså til NM-finalen i Mandal. Det er dit Aglo vil!

– I formiddag startet den aller siste finpussen. De to jentene er utplassert i praksis, men har bestemt seg for å jobbe knallhardt på skolen i tillegg. Ingenting overlates tilfeldighetene, forsikrer de to.

Det kommer til handle om eldreomsorg. Det liker Tippawan og Praewalin.

– Det er målet vårt seinere i livet også det. Vi synes det er fint å jobbe med eldre mennesker, sier de to. De har gått sammen på Aglo vgs. i to år, og har blitt gode venner i løpet av de to skoleårene.

– Første gang vi møttes var her på Aglo. Vi er litt like som typer, og det er jo en fordel når vi skal konkurrere på samme lag, sier de.

Lærerne deres greier aldri å skjule at de er optimister på jentenes vegne. De gleder seg til å følge de to jentene fredag.

 

BUA-jentene må til Leksvik

Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag har ikke den samme «hjemmebanefordelen» som Vg2 HEA. Torsdag drar de til Johan Bojer vgs i Leksvik for å måle krefter med BUA-klassene fra Levanger vgs. og Johan Bojer vgs.

Også Julie Kristine Braseth(21) og Karen Sofie Lien Johansen(18) kjenner hverandre godt etter to år i samme klasse på Aglo vgs.  De mangler kanskje rutinen til HEA-jentene (som er 38 og 47 år gamle), men det tar de igjen på ungdommelig pågangsmot. De drømmer også om en vårtur sørover til Mandal.

Mens Vg2 jobber opp mot den eldre garde er de aller yngste målgruppen til Vg2 BUA.

I fylkesmesterskapet skal de presentere et opplegg for små barn. Fem unger stiller som «statister», og så er det om å gjøre å overbevise dommerne om at de kan planlegge, gjennomføre og evaluere en aktivitet rettet mot unger. Andre nøkkelbegrep er kommunikasjon, livsmestring og medvirkning.

Denne uka blir altså kjempespennende og hjemmesida kommer helt sikkert til å fortelle hvordan det går med de fire jentene våre.

 

 Vi sier/roper: HEIA JULIE KRISTINE, KAREN SOFIE, TIPPAWAN OG PRAEWALIN!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.