fbpx
Her pakker HO hurtigtester

Her går det unna! I løpet av noen timer i formiddag skal elevene i Vg1 HOA + HOB pakke og sortere 2000 koronatester. Jobben gjøres for Stjørdal kommune.

Klokka 09.00 i morges gikk startskuddet i klasserommet til Vg2 HEA. Omlag 20 elever/lærere samla rundt et bord med haugevis av usorterte koronatester spredd rundt omkring. En koronatest består av fem elementer, og disse skal altså sorteres i sammen i en pose. Pinlig nøyaktighet er et krav!

– Ikke den mest spennende jobben, kanskje, men det er fint at vi får lov til å gjøre en nyttig jobb for samfunnet, sier Konrad fra sin plass rundt pakkebordet

Her ser vi faktisk 750 ferdigpakkede koronatester!

 

Etter  at testen er lagt i en liten pose, havner de i en ny pose og deretter samles de sammen i en diger pose. De svarte posene over inneholder hele 250 koronatester hver.

Hjemmesida stakk innom ca. kl. 10.30, og tross den litt ensidige jobbinga så var stemningen som bildene viser litt småmagisk. Det gikk fort, det gikk grundig for seg og det var usedvanlig  godt humør rundt bordet. 750 av de 2000 testene var da ferdigpakket!

Et par rom bortenfor var det også en arbeidssom gruppe i gang. De sørget for «belønningen» til alle de som jobbet i formiddag. HO-produsert grønnsakssuppe med nybakt brød stod på menyen. Vel fortjent, sier nå vi.

Her lages det hjemmebakte brød og grønnsakssuppe. Pakkegjengen trenger/fortjener lunsj!

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.