fbpx
Disse to KAN fikse hår!

Tirsdag gjelder det. To av elevene i  2FRA, Ellen Andersen (t.h) og Lisa Petterson, skal måle krefter med de aller beste frisørelevene i Trøndelag. Vinneren er klar for NM i Fredrikstad senere i vår.

Fylkesfinalen arrangeres altså  i Levanger i morgen, og Ellen og Lisa får med seg en skikkelig heiagjeng fra Aglo vgs. Resten av klassen inkludert læreren, Anne Berit Haabeth, skal sørge for full backing fra sidelinja.

I forrige uke var det klassefinale på Aglo, og både Ellen og Lisa fikk full utteling fra de to sensorene.

– Hele klassen gjorde en utmerket jobb, og jeg er litt optimistisk foran morgendagen. Vi har aldri nådd NM-finalen, men kanskje vi lykkes med å få en av våre elever dit i år, sier Anne Berit til aglo.no.

Tema for fylkesfinalen i morgen er spennende nok. «Trendy festfrisyre». Utgangspunktet er at det skal være et langthåroppsett. Her skal en rekke ulike teknikker kombineres. Det skal være fletting, tvinning og vevteknikk. I tillegg kan det brukes noen valgfrie teknikker. Forøvrig; elevene bruker et «øvingshode» og ikke levende modeller.

Inkludert de to Aglo-jentene er det 14 elever som skal kjempe om den ene NM-plassen. 12 jenter må dermed «feies rett av banen» for at Aglo skal bli representert i NM-finalen. Det går så greit, så…

– Vi må ha trua. Det blir kjempeartig å konkurrere på denne måten, men jeg tviler kanskje litt på at jeg blir den ene trønderen i finalen, smiler Lisa Petterson. Både Lisa og Ellen mener at de nå er i ferd med å gjøre et godt yrkesvalg.

– Det er aldri en dag som er lik den forrige. Dette er et yrke hvor det er lurt å være kreativ i det en gjør, sier Lisa.

Jentene har trent mye på det som skal skje i morgen. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Oppgavevalget skal beskrives og begrunnes på forhånd, og så skal teorien omsettes i praksis på «øvingshodet».

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart