Det ble bronse til Aglo vgs. og Lisa Pettersen i Trøndersk Mesterskap i frisørfag på Levanger i dag. Kjempebra i en meget skarp konkurranse mellom framtidas trønderske frisører.

Best i TM var to elever fra Charlottenlund vgs. I alt 14 frisørelver fra hele Trøndelag var på plass, og  løpet av fire timer skulle elevene ordne framtidas festfrisyre.

Kreativiteten var høy, arbeidstempoet var stort og nervøsiteten og spenningen var til å ta og føle på. Også kalt mesterskapsstemning.

De tre fagdommerne hadde en krevende oppgave ved å kåre de tre pallplassene. De skulle skille alle de fine frisyrerene fra hverandre og kåre vinnere.

Aglos frisørlærer, Anne Berit Haabeth beskriver innspurten i konkurransen på følgende måte:

– Etter at alle «hodene» var bedømt, var det to som skilte seg litt ekstra ut. To jenter fra Charlottenlund vgs. stakk av med de to øverst pallplassene, Ida Christine Moberg Renanger og Isabella Kristiansen-Dickson. Det var også stor spenning om hvem som skulle få den siste pallplassen. Etter noen runder og diskusjoner blant dommerne gikk 3.plassen til Aglo vgs. og Lisa Petterson. Det avgjørende var at den inneholt alle de elementer oppgaven spurte etter, og at den var nyskapende og spennende. Så gratulerer så mye til Lisa, med en velfortjent 3.plass, sier altså lærer’n.

Ellen Andersen (bildet under) gjorde også en fantastisk innstas, men nådde ikke helt opp denne gangen. Etter nivået på konkurransen å bedømme, lover det godt for framtiden når det gjelder å bli frisert av kyndige frisørhender.