fbpx
Det ble bronse til Lisa!

Det ble bronse til Aglo vgs. og Lisa Pettersen i Trøndersk Mesterskap i frisørfag på Levanger i dag. Kjempebra i en meget skarp konkurranse mellom framtidas trønderske frisører.

Best i TM var to elever fra Charlottenlund vgs. I alt 14 frisørelver fra hele Trøndelag var på plass, og  løpet av fire timer skulle elevene ordne framtidas festfrisyre.

Kreativiteten var høy, arbeidstempoet var stort og nervøsiteten og spenningen var til å ta og føle på. Også kalt mesterskapsstemning.

De tre fagdommerne hadde en krevende oppgave ved å kåre de tre pallplassene. De skulle skille alle de fine frisyrerene fra hverandre og kåre vinnere.

Aglos frisørlærer, Anne Berit Haabeth beskriver innspurten i konkurransen på følgende måte:

– Etter at alle «hodene» var bedømt, var det to som skilte seg litt ekstra ut. To jenter fra Charlottenlund vgs. stakk av med de to øverst pallplassene, Ida Christine Moberg Renanger og Isabella Kristiansen-Dickson. Det var også stor spenning om hvem som skulle få den siste pallplassen. Etter noen runder og diskusjoner blant dommerne gikk 3.plassen til Aglo vgs. og Lisa Petterson. Det avgjørende var at den inneholt alle de elementer oppgaven spurte etter, og at den var nyskapende og spennende. Så gratulerer så mye til Lisa, med en velfortjent 3.plass, sier altså lærer’n.

Ellen Andersen (bildet under) gjorde også en fantastisk innstas, men nådde ikke helt opp denne gangen. Etter nivået på konkurransen å bedømme, lover det godt for framtiden når det gjelder å bli frisert av kyndige frisørhender.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart