fbpx
Vi utforsket nærmiljøet

Dag nummer to på skolen ble morsom, innholdsrik og vakker. Faktisk! Vi dro på tur i selveste nærmiljøet vårt. Hovedmålet med turen var som alltid; BLI KJENT MED HVERANDRE. Og en vidunderlig sommerdag hadde vi selvsagt bestilt på forhånd!

Omlag fire kilometer. Fra skolen vår, nedover til praktfulle Steinvikholmen, via Håmmårsbukta, opp til Håmmår og tilbake til Aglo vgs. Det lukta grønt og fagert, himmelen var helt skyfri og vi nådde sesongmålet vårt: TRIVSEL!

Vi traff tre stk. Alpakka på nabogården! Alle ville ta bilde.

Kartet under viser altså løypa vi måtte forsere. De som kan norgeshistorien sin vet at vi ruslet rundt på historiske trakter. Åtte innlagte poster som utfordret kunnskap, ferdigheter og fellesskapsmestringer. Omtrent ti elever/ansatte i hver gruppe. Sånn passe, syns vi. De med tæl og pågangsmot rakk å slå av en liten prat med alle. Akkurat det vi ønsket oss!

Åtte innlagte poster altså. Stigegolf. Memorering av bamser, fotografering, flasker og bokser. Gåter av ymse slag. Feks. denne «A og B og D 40 R», eller denne; «64 R på et SB». Svar på de to gåtene kan sendes «Bli-kjent-tur-chæfen» rikard@aglo.no

Og som en siste og niende post; GRILLING. Hamburger + pølse + div. tilbehør. Det hører liksom med på en dag som denne.

Det var med andre ord full klaff over hele linja. Sjekk billedmontasjen vår med flere bilder og bli overbevist om det samme.

Det var også et lite innslag av konkurranse i «bli-kjent-turen» vår. Vi kåret nemlig en vinner. En Aglo-klasse som kan skryte av seg selv resten av skoleåret.

Og; VINNEREN 2023 ble: Vg3 PÅBYGG

Deretter:

2. Vg2 Frisør og Vg1 FBIE

3. Vg2 HEA og Vg2 Helseservice.

4. SES Vg1 og Vg1 TIF-B

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart