fbpx
Vi setter pris på hverandre!

Sånn rundt regna ett dusin ulike nasjoner er representert i HO-avdelingen. Da lager man selvsagt en egenkomponert og internasjonal HO-dag.

I dag fikk ALLE nasjonene presentere seg. Matvaner, klesdrakter, tørre og harde fakta, flagg, språk osv. osv. osv. Målet for prosjektuka har vært å presentere seg for HVERANDRE og for ANDRE. Bli kjent med noe nytt med andre ord. Konsekvensen er gjerne at det fremmede ikke lenger blir så fremmed.

Lunsjen ble – det må jeg bare innrømme – det desiderte høydepunktet. Det var bare såååå mye lekkert og godt. Sikkert næringsrikt også.

Glimrende tiltak, og sultne som vi pleier å være anbefaler vi reprise i alle fall en gang i måneden…, kanskje to.

Sjekk vårt fargerike billedgalleri!

At HOs kulturuke har vært vellykka er det ingen tvil om. Vi fikk med oss  – takk og lov for det – selve FINALEN. Men prosessen fram mot finalen har vært vel så viktig skal vi tro elevene – og lærerne i HO-avdelinga.

Hvem vet forresten hvordan Kongos flagg ser ut? Vi hadde (må vi vel innrømme) ikke peiling. Nå vet vi det. Vi vet mye annet også; om Syria, Eritrea, Somalia osv. Ja, til og med om det lille landet Norge langt der oppe i nord.

Det var mye fin å se i salongen. Et vakkert fargekaos. Nasjonaldrakter fra både her og der. De norske møtte blant annet opp i vakre bunader.

Og inntektene fra salget gikk selvsagt til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships.

FIN DAG!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.