Sånn rundt regna ett dusin ulike nasjoner er representert i HO-avdelingen. Da lager man selvsagt en egenkomponert og internasjonal HO-dag.

I dag fikk ALLE nasjonene presentere seg. Matvaner, klesdrakter, tørre og harde fakta, flagg, språk osv. osv. osv. Målet for prosjektuka har vært å presentere seg for HVERANDRE og for ANDRE. Bli kjent med noe nytt med andre ord. Konsekvensen er gjerne at det fremmede ikke lenger blir så fremmed.

Lunsjen ble – det må jeg bare innrømme – det desiderte høydepunktet. Det var bare såååå mye lekkert og godt. Sikkert næringsrikt også.

Glimrende tiltak, og sultne som vi pleier å være anbefaler vi reprise i alle fall en gang i måneden…, kanskje to.

Sjekk vårt fargerike billedgalleri!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

At HOs kulturuke har vært vellykka er det ingen tvil om. Vi fikk med oss  – takk og lov for det – selve FINALEN. Men prosessen fram mot finalen har vært vel så viktig skal vi tro elevene – og lærerne i HO-avdelinga.

Hvem vet forresten hvordan Kongos flagg ser ut? Vi hadde (må vi vel innrømme) ikke peiling. Nå vet vi det. Vi vet mye annet også; om Syria, Eritrea, Somalia osv. Ja, til og med om det lille landet Norge langt der oppe i nord.

Det var mye fin å se i salongen. Et vakkert fargekaos. Nasjonaldrakter fra både her og der. De norske møtte blant annet opp i vakre bunader.

Og inntektene fra salget gikk selvsagt til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships.

FIN DAG!