fbpx
Vi rakk jammen FEM!

– Det var så fint. Vi fikk det akkurat slik vi ville ha det, sa Aglo-inspektør Guri Fornes etter tidenes julegudstjenestemaraton på Aglo. Fem gudstjenester totalt, og alle fem med samme prest, nemlig Skatvalspresten Birte Gresseth.

 

Birte tente selv lysene i lysgloben.

  • For de som var i kirka
  • For de som måtte være hjemme på grunn av korona-karantene. Vi savna dem, forresten
  • For alle de som er på flukt og lever uten å kjenne trygghet
  • Alle de som vi tenker på – og som VI vil tenne et lys for

Da ble det vakkert og godt å være tilstede i Skatval kirke.

Aglo er en mangfoldig flokk. Presten var litt redd for at også julegudstjenestene skulle bli avlyst. Men vi fikk det jo til. Jula lar seg ikke avlyse. Og presten snakket om jula til alle. Til kristne, til muslimer, til buddhister og til de som ikke tror. Fin måte, syntes Aglo-flokkene i kirka.

Se alle bildene fra dagen i galleriet under.

 

Fem gudstjenester altså. Fem ganger leste lærere og elever Juleevangeliet, fem ganger tente vi masse lys. Og alle avdelingene hadde et eller flere innslag. Heidi Hernes spilte White Christmas på piano, Åse Fiskvik valgte klarinetten sin og pappaen, Magnus Fiskvik, som vet hva det vil si å være organist. Noen nevnt, ingen glemt.

Smitteforebygging var et kapittel for seg selv. Antibac, munnbind, oppmålte enmeteringer, ingen klemming osv. Men gode blikk duger også.

Som alltid julegrøt på skolen – til alle. Tradisjon, sjø. Etinga foregikk også i smitevernets ånd. Likevel, noen (skal ikke neve navn) rakk i følge ryktene fire – 4 – porsjoner.

Mandag og tirsdag fortsetter vi å nærme oss jul. Det merkes på Aglo!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.