fbpx
26 nye i karantene

En ny karantenerunde startet søndag kveld. 16 elever og ti av lærerne våre er satt i såkalt «midlertidig karantene». Årsaken er at en elev i Vg1 Salg, service og reiseliv er nærkontakt med en person som har testet positivt. Den som er smittet er altså ikke en av våre elever.

 

SISTE NYTT TIRSDAG 22. DESEMBER: Aglo-elevens hurtigtest er NEGATIV. Karantenetida over for lærere og elever!

 

Det var kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen i Stjørdal kommune som søndag kveld tok kontakt med rektor Gørild Joramo. Eleven som er nærkontakt med den smittede har så langt ingen symptomer på smitte. Vedkommende skal testes mandag. De 26 som nå er i karantene trenger ikke å teste seg hvis vg1-eleven tester negativt. Hvis vedkommende elev tester negativt, vil den midlertidige karantenen trolig bli avsluttet i løpet av tirsdag.

Også en gruppe elever og lærere ved Ole Vig vgs. fikk søndag kveld beskjed om at de er satt i midlertidig karantene.

– Hva med skoleopplegget de to siste dagene før jul, Gørild?

– Vg1 SES er altså den eneste klassen i karantene. Men siden såpass mange lærere er i karantene vil det også bli hjemmeskole for vg2 SES og de to klassene i AF-avdelingen, 3PBA og 3AFA. Vi mangler rett og slett lærere, sier Gørild Joramo.

Rektor Gørild Joramo kunne søndag kveld fortelle at 26 elever/lærere er satt i såkalt midlertidig karantene.

3AFA har forøvrig nettopp avsluttet er ti dager lang karantene, og de skulle egentlig møtt på skolen igjen i mandag morgen. Slik blir det altså ikke.

Da aglo.no snakket med Gørild nå i kveld var hun fortsatt usikker på om avslutningen før jul på tirsdag ville bli gjennomført som planlagt. To planlagte møter for de ansatte mandag er også avlyst.

– Det jeg kan si er at vi vil informere elever og ansatte straks vi får vite noe mer. Med andre ord; følg oss på aglo.no i tillegg til at alle vil bli kontaktet via SMS når vi vet noe mer.

– Nå skal vi krysse det vi har av fingre og håpe at også denne runden kommer til å gå bra, sier Gørild Joramo.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.