fbpx
Og det skjedde i de dager…

Juleevangeliet lest av elever og ansatte på Aglo. Vårt lille filmteam tok med seg kamera, oppsøkte Aglo-folk og vips så har vi Juleevangeliet på film!

I dag tok vi juleferie. En særdeles velfortjent juleferie for både elevene våre og de ansatte. Noen av oss var på skolen i dag, andre avspaserte mens andre var i karantene.

Norge og Aglo anno 2020 har vært litt annerledes enn forventa. Juleevangeliet skrevet i Lukas evangelium er det samme. År, etter år, etter år.

Vi var i vekstedet, vi var på «sykestua» til HO, vi var i idrettsbygget, vi hilste på AF-gjengen og vi stakk innom et par lærere. Forskjellige mennesker, ulik tro, men vi skal feire jul.

Klikk på bildet under og få med deg JULEEVANGELIET.

 

Også rektoren vår, Gørild Joramo gleder seg til jul. Hun gleder seg veldig til jul også. Hun har jobbet og vært sammen med Aglo-elever i hele 30 år. 2020 har vært kanskje det mest spesielle året. Utfordringer, problemer… OG GLEDER. Også Gørild har en hilsen til elever, ansatte og til Aglo-venner rundtomkring.

Klikk på bildet av rektor og hør hva hun har å si rett før julehøytiden er i gang.

 

 

Og mens hjemmesida er i visningshumør tar vi selvsagt med den vakreste av alle de vakre julesangene vi har. Deilig er jorden er en salme som er kjent og utbredt i hele Norden. Teksten er skrevet av den danske forfatteren Bernhard Severin Ingemann i 1850. Melodiens opprinnelse er ukjent. Den forekommer første gang i en samling tyske folkesanger utgitt i 1842. I jula synges den i alle kirke, på alle skoler og ganske sikkert i de aller fleste hjem. En sang ALLE har god nok stemme til å synge.

Klikk på det vakre bildet av skolen vår og lytt og se versjonen av Deilig er jorden som Den Norske Kirke har laget til den litt spesielle jula 2020.

OG ALLE VI SOM ER PÅ AGLO HAR ET FELLES ØNSKE:

GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR 2021

 

 

 

 

 

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.