Juleevangeliet lest av elever og ansatte på Aglo. Vårt lille filmteam tok med seg kamera, oppsøkte Aglo-folk og vips så har vi Juleevangeliet på film!

I dag tok vi juleferie. En særdeles velfortjent juleferie for både elevene våre og de ansatte. Noen av oss var på skolen i dag, andre avspaserte mens andre var i karantene.

Norge og Aglo anno 2020 har vært litt annerledes enn forventa. Juleevangeliet skrevet i Lukas evangelium er det samme. År, etter år, etter år.

Vi var i vekstedet, vi var på «sykestua» til HO, vi var i idrettsbygget, vi hilste på AF-gjengen og vi stakk innom et par lærere. Forskjellige mennesker, ulik tro, men vi skal feire jul.

Klikk på bildet under og få med deg JULEEVANGELIET.

 

Også rektoren vår, Gørild Joramo gleder seg til jul. Hun gleder seg veldig til jul også. Hun har jobbet og vært sammen med Aglo-elever i hele 30 år. 2020 har vært kanskje det mest spesielle året. Utfordringer, problemer… OG GLEDER. Også Gørild har en hilsen til elever, ansatte og til Aglo-venner rundtomkring.

Klikk på bildet av rektor og hør hva hun har å si rett før julehøytiden er i gang.

 

 

Og mens hjemmesida er i visningshumør tar vi selvsagt med den vakreste av alle de vakre julesangene vi har. Deilig er jorden er en salme som er kjent og utbredt i hele Norden. Teksten er skrevet av den danske forfatteren Bernhard Severin Ingemann i 1850. Melodiens opprinnelse er ukjent. Den forekommer første gang i en samling tyske folkesanger utgitt i 1842. I jula synges den i alle kirke, på alle skoler og ganske sikkert i de aller fleste hjem. En sang ALLE har god nok stemme til å synge.

Klikk på det vakre bildet av skolen vår og lytt og se versjonen av Deilig er jorden som Den Norske Kirke har laget til den litt spesielle jula 2020.

OG ALLE VI SOM ER PÅ AGLO HAR ET FELLES ØNSKE:

GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR 2021