fbpx
Vi passerte 500 «likere» på Facebook

 Med andre ord; «gratulerer til oss selv!»

En skole som Aglo vgs. er avhengig av å nå ut til de som på en eller annen måte har en forbindelse til oss. Tidligere elever, ansatte, Aglo-fans… som følger med oss og ikke minst framtidige elever. Så lett er der å forklare at vi satser på Facebook og nettet!

Klokka 08.50 mandag 3. desember var vi 503 og på full fræs mot de 1 000 første «Aglo-likerne». Såpass til mål må vi ha!

2012 – og i Norge er 2,6 millioner av oss på Facebook. Her er noen tall fra vår facebookside:

  • 63,9 prosent kvinner og 36,1 prosent menn
  • Flest i alderen 18-24 år med 17 prosent
  • Færrest i alderen 65+ med 0,5 prosent
  • Stjørdal med flest «likere», 269, foran Frosta med 48
  • Følgende land er representert blant «likerne» våre: Norge (489), Danmark (2), Frankrike (1), Estland (1), De forente arabiske emirater (1), USA (1)

Oppskriften på å finne sidene våre er forresten enkel. Finn facebooklogoen i høyremargen på hjemmesida vår, klikk i vei og klikk til slutt på «liker-knappen».

Eller bare klikk på denne linja…

Og for all del; det er lov å skrive trivelige innlegg på sida vår.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart