fbpx
Vi vil ha DEG!

Det er november 2012, men vi på Aglo har allerede skoleåret 2013-2014 i tankene. Vi har med andre ord startet jobben med å få elever til å velge Aglo vgs.

«Venner, samhold og læring – et sted DU blir sett». Det er slike ord vi har valgt å bruke når vi er ute for å presentere skolen vår.

Torsdag 29. november var vi på plass da årets 10.klassinger med foreldre møtte de videregående skolene i sørdelen av fylket. Mære, Ole Vig, Meråker og Aglo presenterte seg på forskjellig vis.

– Vi er allerede godt i gang med å skaffe nye Aglo-elever, forteller rådgiver Marie Ravnå som jobber mye med inntaket på Aglo.

– Tidligere i høst fikk mer enn 50 elever fra ungdomstrinnet hospitere på Aglo. Vi kommer til å besøke de aktuelle ungdomsskolene i området vårt, og 22. januar inviterer vi til «Åpen skole» på Aglo, sier Marie Ravnå. Hun kan fortelle at mange potensielle elever tar kontakt med Aglo på egen hånd for å orientere seg om tilbudene våre.

På torsdagens storforeldremøte som var lagt til Stjørdalshallen og Ole Vig vgs, deltok alle avdelingene på Aglo. TIP var der, HO, Bygg, Design og Tekstil, Service og samferdsel samt allmennfagavdelingen vår.

1. februar er datoen for særskilt inntak, mens søknadsfristen for det ordinære opptaket er 1. mars. God tid, men ikke bedre tid enn at det er på tide for årets 10.klassinger – og andre potensielle Aglo-elever – å starte tenkninga. Skal, skal ikke… Og det er ikke så vanskelig for oss å anbefale noen år på Aglo vgs.

alt

Service og samferdsel er at av flere tilbud på Aglo vgs. neste skoleår. Flere ville gjerne vite mer om det relativt ferske Aglo-tilbudet.

For øvrig er alt skolen har av tilbud presentert på hjemmesida vår, aglo.no!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.