fbpx
Aglo 2 avgjorde med superspurt

Masse hoiende supportere på tribunen (fire stk.), og to lag som i utgangspunktet nektet plent å tape duellen som har engasjert hele Aglo den siste uka.

– Noen seiere smaker bedre enn andre. Takk forresten til verdens kuleste heiagjeng, var det glade budskapet fra triumfator Heidi B. etter kampen.

alt

– Gratulere. Bøyer oss i mjølstøvet, var meldingen fra Malla og Aglo 1. Slagne, men ikke mer enn at de fastslo at dette, tross nederlaget,  var årets beste Aglo 1-kamp.

Flere kampbilder på Aglos facebookside!

Aglo 1 startet beinhardt og vant det første settet med relativ klar margin. Nervene var dermed på bristepunktet hos Aglo 2 foran sett nummer to. De slo derimot grusomt tilbake og smashet og blokket kollegene sine fullstendig i stykker. Da så vi hvem som kjemper i toppen av tabellen og hvem som vader i nedre halvdel…

Det tredje settet ble en gyser av de sjeldne. Aglo 1 hadde initiativet den første halvdelen av settet, og en måtte bruke lupe for å finne smilene hos Aglo 2. Men så; ja, så sa det bare PANG! På stillingen 11-11 takket Aglo 2 for en hyggelig fight og cruiset inn til settseier 15-11.

Slik stilte de to lagene:

Aglo 2: Tor Helge, Odd Anders, Olav, Torgeir, Anne Berit, Guri, Heidi B., Heidi V. og Tor-Steinar
Aglo 1: Rikard, Britt, Malla, Trond, Jan Erik og Thomas,
Dommer (myndig og smågod); Jo(h)n Arve

alt

– Vi e bæst, jublet Heidi B. på Aglo 2. Jan Erik på Aglo 1 hadde det ikke så verst han heller…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart