Masse hoiende supportere på tribunen (fire stk.), og to lag som i utgangspunktet nektet plent å tape duellen som har engasjert hele Aglo den siste uka.

– Noen seiere smaker bedre enn andre. Takk forresten til verdens kuleste heiagjeng, var det glade budskapet fra triumfator Heidi B. etter kampen.

alt

– Gratulere. Bøyer oss i mjølstøvet, var meldingen fra Malla og Aglo 1. Slagne, men ikke mer enn at de fastslo at dette, tross nederlaget,  var årets beste Aglo 1-kamp.

Flere kampbilder på Aglos facebookside!

Aglo 1 startet beinhardt og vant det første settet med relativ klar margin. Nervene var dermed på bristepunktet hos Aglo 2 foran sett nummer to. De slo derimot grusomt tilbake og smashet og blokket kollegene sine fullstendig i stykker. Da så vi hvem som kjemper i toppen av tabellen og hvem som vader i nedre halvdel…

Det tredje settet ble en gyser av de sjeldne. Aglo 1 hadde initiativet den første halvdelen av settet, og en måtte bruke lupe for å finne smilene hos Aglo 2. Men så; ja, så sa det bare PANG! På stillingen 11-11 takket Aglo 2 for en hyggelig fight og cruiset inn til settseier 15-11.

Slik stilte de to lagene:

Aglo 2: Tor Helge, Odd Anders, Olav, Torgeir, Anne Berit, Guri, Heidi B., Heidi V. og Tor-Steinar
Aglo 1: Rikard, Britt, Malla, Trond, Jan Erik og Thomas,
Dommer (myndig og smågod); Jo(h)n Arve

alt

– Vi e bæst, jublet Heidi B. på Aglo 2. Jan Erik på Aglo 1 hadde det ikke så verst han heller…