Det er fortsatt mulig å bli Aglo-elev! På flere av kursene våre er det noen ledige plasser. Gå i tenkeboksen, vær nysgjerrig og spør og grav der du kan. Så kontakter du oss på Aglo. Dette er kanskje framtida di!

– Vi har fortsatt ledige plasser, og det er heller ikke for seint å begynne hos oss. Ring oss eller send en mail, sier rektor Kari Dahlen Aspenes.

mail til: aglo@aglo.no eller ring: 74 83 43 30

Slik ser det ut sommerstid. på skolen vår.

Kari understreker også at Aglo er en skole med plass til ALLE. Vi har 16-åringer, vi har 25 åringer og vi har 50-åringer. Mange års erfaring har vist oss at en slik allsidighet og bredde gir gode resultat.Vil du vite mer om de ulike programområdene våre kan du klikke på knappen under. Der finner du alle sju programområdene våre og de ulike Vg1, Vg2 og Vg3-kursene.

Her er alle tilbudene skoleåret 2022/23

-Er det færre elever i år enn det har vært tidligere?

-Litt færre er det nok. Blant annet kan det skyldes at 2006-kullet er noe mindre enn tidligere årskull, og det er også litt færre elever med fremmedspråklig bakgrunn, forteller Kari Dahlen Aspenes.

Første skoledag for elevene våre var i dag. Av erfaring vet vi at elevgruppen vår kommer til å øke noe de neste par ukene. Det er altså IKKE FOR SEINT å kontakte oss!

 

Vg1 og Vg2 på Teknologi og industrifag har fortsatt noen få ledige plasser.