«Velkommen til Aglo, Mathilda!» Vår splitter nye rektor, Kari Dahlen Aspenes, kunne i morges si «hei og velkommen» til elevene våre. Mathilda Åhl har som mål å bli frisør. Vi på Aglo skal hjelpe henne!

Klokka var omtrent 08.36 da den aller første skolebussen svingte inn foran skolebygget vårt. Skoleåret var dermed i gang, og ut av bussen strømmet etterhvert masse elever. Deretter sånn omtrent straka veien til klasserommene. Spennende.

I år har vi omlag 175 elever. Litt mindre enn tidligere år, men tradisjonen tro så pleier det å dukke opp ytterligere noen elever de neste par ukene. Velkommen på forhånd til dem!

Vi møter alltid elevene våre med et smil et «hei» og et skikkelig «håndhils». Det siste var herlig; et par år preget av korona tok fra oss den muligheten både i fjor og i forfjor. I år er målet er «korona-fritt» skoleår!

TRIVSEL er skoleårets temaord. Trivsel er uitgangspunktet for å ha det godt, og det er en forutsetning for et godt læringsmiljø. Derfor; TRIVSEL ER SMITTSOMT. Bli med og spre det.

Ved å klikke på bildene i montasjen under blir det «litt» større.

Den første dagen ble en hyggelig – og – kort dag. I morgen er det «bli-kjent-dag» med aktiviteter i nærområdet vårt. Husk gode sko og lette klær i morgen. Glem matpakken hjemme fordi vi har tenkt å grille i tunet vårt. TRIVSEL med andre ord.

Og dermed kan vi vel offisielt erklære skoleåret 2022/23 som åpnet.