Du store alpakka hvilken herlig bli-kjent-tur vi fikk i formiddag. Bli kjent med hverandre, og bli kjent med det varierte og flotte nærområdet vårt. Selvsagt fikk mange av oss et møte med bygdas fire alpakkaer. Bosatt nede på nabogården vår.

Omlag seks-sju kilometer. Fra skolen vår, nedover til praktfulle Steinvikholmen, via Håmmårsbukta, opp til Sve, bort til Håmmår og tilbake til Aglo vgs. Supert vær, det lukta grønt og fagert og vi nådde sesongmålet vårt: TRIVSEL!

 

Bli-kjent-tur-kartet viser løypa. Underveis elleve poster som utfordret tankevirksomheten vår. Blomster, skruer, trelastdimensjoner, kirkebygg i kommunen, IQ-test, blyantvipping oppi glass, bilmerker osv. Ingen enkel vei til seier med andre ord. Lag nummer 1 – og dermed  BLI-KJENT-LØYPE-VINNER – ble laget fra 3AFA. HURRA og GRATULERER! Pizza-lunsj neste uke for hele klassen.

Målet er altså å bli kjent med hverandre. Det ble vi. I alle fall med de som tilhørte gruppa vår. Underveis var det haugevis med muligheter til å bli kjent. Lett å skifte samtalepartnere var det også.

Aglos to fotografer er i en slags lykkerus på turer som dette. Resultatet av knipsingen vår kan du se i billedserien under. Klikk i vei. GOD HELG!

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.