fbpx
Vi fortsetter FRAMOVER!

21. juni 2022 ble en begivenhetsrik dag på Aglo vgs. Vi sa farvel, hei & hå og kom igjen omtrent på samme tid. En planleggingsdag som tåler karakteristikken «hektisk».

Kari Dahlen Aspenes (bildet over) ble i formiddag konstituert som Aglo-rektor fra 1. august. Det innebærer at Kari blir rektor fra august og første omgang fram til 31. desember. Det er i skrivende stund ikke klart hvem som overtar som rektor på fast basis, men i denne perioden vil altså Kari være den ansvarlige.

Spennende dager på Aglo med andre ord, og Kari innrømmet at hun er meget spent. Kari er definitivt i den celebre gruppa «Aglo-veteraner», og begynte karrieren sin hos oss så tidlig som i 1995. I dag er hun lærer og avdelingsleder på HO-avdelinga vår.

– Jeg er veldig motivert for at vi skal få en flott start på skoleåret 2022/23. Vi skal gjøre året til en fin opplevelse for elevene våre. Vi har et fantastisk team på Aglo, og jeg tror på spennende og gode tider for Aglo, sier Kari Dahlen Aspenes.

Og noen takker for seg. Tre av våre ansatte starter pensjonisttilværelsen etter dette skoleåret. Så mange ferske pensjonister har vi aldri hatt på Aglo så vidt vi kan erindre. Bildet over viser «Aglo-lærer-ungdommen» representert ved Runar Hegseth som fikk si noen velvalge og gode ord til Randi Avelsgaard (i midten) og Gørild Joramo. I tillegg til disse to avsluttet også Solveig Salberg sin Aglo-karriere.

Gørild Joramo har vært rektor siden 2016 og Aglo-ansatt siden 1990. En skikkelig veteran som har satt viktige spor etter seg ute på Skatval. Hun fikk masse go’ord med seg fra arbeidsplassen sin. En rektor vi har blitt skikkelig glad i! Siste arbeidsdag på Aglo for Gørild blir 31. juli.

Solveig Mjølnes(t.h.) takket rektor på vegne av hele Blå Kors Norge.

Direktør for Divisjon Opplæring i Blå Kors Norge, Solveig Mjølsnes, var også på plass på Aglo i dag, og hun kunne dermed takke Gørild på vegne av både Blå Kors Norge og styret for Aglo vgs. Mjølsnes var takknemlig for den jobben Gørild har gjort for både skolen vår og for hele skolesatsingen i Blå Kors Norge.

Men det skjedde mer på skolen vår i formiddag. Dagen var den aller siste planleggingsdagen i skoleåret 2021/22. Og vi festet selvsagt blikket framover – langt framover.

Hva skal prege den neste tida på Aglo. Vi lette oss fram til et nøkkelord for satsingen vår. Ordet ble enkelt og greit; nemlig TRIVSEL.

Trivsel er blitt satt på prøve gjennom to og et halvt skoleår grunnet korona. Vi har blitt tvunget til å droppe både turer og andre aktiviteter som har vært selve drivkraften for å skape den ønskede trivselen. Nå skal TRIVSEL inn for fullt.

Årsaken? Jo, vi ser på trivsel som selve grunnlaget for LÆRING, FELLESSKAP, SAMARBEID, OPPMØTE OG SAMHOLD MELLOM FORSKJELLIGE MENNESKER. Skoleåret 2022/23 skal bli et unikt Aglo-år. Det er drømmen og målet vårt.

Ellers; grunnskoleavdelingen vår vant dagens sportslige utfordring meget knepent foran AF-avdelingen. Stylter, flaskehopp, jenka + et par øvelser i tillegg måtte vi gjennom før vi fikk kåret Aglo-mesteren 2022.

En knallhard Jenka-spurt resulterte i at grunnskoleavdelingen vår (rekka til venstre) gikk helt til topps.

Dermed kan vi her på hjemmesida mer eller mindre fastslå at skoleåret 2021/22 er over.  Vi sier TAKK FOR LAGET!

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.