fbpx
Så ble det FERIE for Vg2 og Vg3!

Vi avslutter, avslutter og avslutter. Aglo kler fest og god stemning. Vi hadde det i går…., og vi hadde det i dag.

I dag var det elevene på vg2 og vg3 som sørga for smil og vemod i  auditoriet. Dobbel fest blir dobbel glede…, men også dobbel vemod.

Bildet over viser elever og ansatte i 3AFA-klassen vår. Neste års STUDENTER!

Rektor Gørild Joramo kom nok en gang i fokus. Som i går hold hun tale for elevflokken sin. Og i dag ble hun også gjort stas på av elevene sin. Elevrådsleder Aron Andre Dullum (bildet over) er blant de som synes det er stas å bli innkalt til «snart-pensjonist-rektors» kontor. I dag fikk rektor avskjedsgave fra elevene. Gørild er interessert i….HUMLER! Derfor boka «Mitt liv med humler».

Se bilder fra «TAKK FOR I ÅR, DEL TO» ved å klikke deg gjennom billedmontasjen under. Alle Vg2- og Vg3-elevene våre fikk vitnemålene sine samt en rød rose med på ferden videre.

 

 

Hvis du vil se bildene fra avskjeden del 1 klikk her..

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.