På mandag starter vi et splitter nytt skoleår. Blanke ark klare til å fylles ut. Mange ark. Nye venner, nytt miljø og ny kunnskap er på vei. Og på Aglo sier vi alltid: I SENTRUM STÅR ET MENNESKE. For oss handler det om eleven.

FOTO: BØRGE WAHL

Vi som jobber på Aglo har jo tradisjonen tro «tjuvstarta». Vi er alt i gang. Før vi tok helg tok vi oppstilling utenfor skolen vår og vinket til en drone høyt der oppe. Se på skolen vår, se på oss som jobber der og vit at vi nå er opptatt av en ting:  VI ØNSKER ALLE ELEVENE VÅRE VELKOMMEN TIL OSS.

Mange av oss drømmer om GO’VÆR den første skoledagen. Vi har selvsagt sjekka yr.no og kan nå fortelle at det blir sånn passe vær mandag formiddag. Ikke regn, en del sol og med temperaturer som egentlig passer til siste halvdel av august. Det blir med andre ord trivelig.

Den første skoleuka blir morsom, spennende og kanskje litt skummel for noen. Mandag skal vi bli godt kjente med hverandre. Kanskje får du utlevert årets skolebøker. Kjenne litt ekstra på matteboka, kunne bla gjennom engelskboka. Mennesker er viktige, skolen er viktig, fagene er viktige og DU er altså viktigst.

Allerede tirsdag blir det ordinære skoletimer. Onsdag planlegger vi å bli kjent i det fantastiske nærområdet vårt. Vi skal traske rundt på Skatval. Innom Steinvikholmen nede i fjæra. Slottet som er en viktig del av historien vår. Så blir det fag og timeplan igjen. Så skoleårets aller første frihelg.

Mandag 16. august klokka 08:40 altså. Da er vi i gang. Ikke glem setningen rett under. Det som blir beskrevet så fint gjennom bildet fra gymsalen vår. Det som skal prege hele skoleåret.

 

VÅRT MÅL – ALLE I MÅL