fbpx
Nå er vi i gang igjen!

Da er vi jammen i gang igjen. Et par minutter etter klokka 08:30 kom de to blå bussene ned bakken mot skolen vår. Elevene kom ut, og dermed var skoleåret 2021-2022 i gang. Artig!

Vi har ganske nøyaktig ti måneder med intens skolegang foran oss. Det skoleår som garantert kommer til å inneholde mye. Drøyt 200 elever kan kalle seg for en Aglo-elev.

16. august klokka 08:35. Aglo-bussene på vei!

De to siste skoleårene  på Aglo har vært preget av korona. Vi håper at det ikke kommer til å gjelde kommende skoleår. Vi startet på GRØNT NIVÅ, og satser på at det holder seg. Men også i dag var vi forsiktig med hilsinga og klemminga. Hovedbildet over viser det aller første møtet mellom en gruppe HO-elever og HO-lærere. Forsiktig albuhils er en fin Aglo-hils. HO er forresten forkortelsen for avdelingen for Helse og oppvekst.

Men; «Vel møtt», «takk for sist», « nææææh, e d du?» «dette blir så artig, så», kor kjæm du fra» og «vi gleder oss til å bli kjent med deg.» Disse vennlige frasene fungerer utmerket i 2021 også.

To Bygg-lærer og fire Bygg-elever fant kjapt tonen

Undertegnede havner alltid i AF-avdelinga denne første dagen. Vi satt annenhver i det nesten nye auditoriet vårt. Sju-åtte lærere og om lag 40 elever. Målet for akkurat denne gjengen er studiekompetanse i juni 2022. Det er MÅLET, og sammen skal vi nå det!

Her blir det norsk, nynorsk, engelsk, samfunnsfag, naturfag, historie og matte dagen lang. Og flere av klassene våre rakk allerde i dag å få utlevert de nye lærebøkene sine. Så i kveld kommer det til å bli lesing av nynorsktekster, matematikkformler, ulike frisyreforslag og hvordan spikre sammen ei fuglkasse. Blant annet…

Første dag er dermed unnagjort på Aglo vgs. I morgen (tirsdag) satser vi på «bli-kjent-dag» i det svært så spennende nærmiljøet vårt.

Håmmårsbukta friluftsområde, Steinvikholm Slott, kanskje en elg eller et par tre rådyr, garantert en flokk med kyr og/eller geiter samt en masse innlagte gruppeoppgaver. Og grilling på tunet vårt.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.