Det ble en livlig og variert julegudstjeneste. Aglo har en særdeles fargerik elevflokk, og i Skatval kirke var det samla elever fra store deler av den fargerike kloden vår. Akkurat så fargerik var Skatval «menighet» klokka 08.45 i dag. Et vakkert syn!

Elever og ansatte på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se på. Oskar Hammer Gjevik fra 3PBA sang en flott versjon av «Mary; did you know.»

ad.JPGak.JPG

Flott å oppleve var det også da DH-elev Hadiyo Hussein Qeylow (over), iført hijab, tente de fire advenstlysene. Vakkert og forhåpentlig litt grensesprengende.

ad.JPGPresten i Skatvalskirka i morgentimene i dag, Per Anton Leite, hadde – også det tradisjonen tro – ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten.

Og til slutt; Torgeir Rotabakks nydelige versjon av «O helga natt» samt «Amazing Grace» framført av herrene Nils Børge BottenOlav Teigen, Jan Egil Trollebø og vår husorganist Tor Erik Tuseth.  MAJESTETISK! Gutta KAN!

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som likte det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…