fbpx
Vakkert i Skatval kirke

Det ble en livlig og variert julegudstjeneste. Aglo har en særdeles fargerik elevflokk, og i Skatval kirke var det samla elever fra store deler av den fargerike kloden vår. Akkurat så fargerik var Skatval «menighet» klokka 08.45 i dag. Et vakkert syn!

Elever og ansatte på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se på. Oskar Hammer Gjevik fra 3PBA sang en flott versjon av «Mary; did you know.»

ad.JPGak.JPG

Flott å oppleve var det også da DH-elev Hadiyo Hussein Qeylow (over), iført hijab, tente de fire advenstlysene. Vakkert og forhåpentlig litt grensesprengende.

ad.JPGPresten i Skatvalskirka i morgentimene i dag, Per Anton Leite, hadde – også det tradisjonen tro – ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten.

Og til slutt; Torgeir Rotabakks nydelige versjon av «O helga natt» samt «Amazing Grace» framført av herrene Nils Børge BottenOlav Teigen, Jan Egil Trollebø og vår husorganist Tor Erik Tuseth.  MAJESTETISK! Gutta KAN!

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som likte det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.