fbpx
Julestemning på Villa Form

Joda, vi fikk rett igjen. Vg1 Design og håndverk var der. Da skjer det vanligvis noe…

Klassen hadde noe vi kan kalle for et «julekransverksted». Det handler om å lage julekranser i ulike utgaver. Spenstig og artig. Og ikke bare det; de skal selges og inntekten blir en skikkelig julehgave til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships.

onsdag 13.desember, kl. 11.00–13.30, og fredag 15.12 fra kl. 12.00-13.30

I tillegg til kranser selger vi glasskunst og keramikk juletrepynt.

– Det er en del av blomsterdekoratørfaget. Målet er å lage ulike kranser, og kvaliteten på det vi produseres skal være såpass god at det skal være salgbart, forteller klassens lærer Christina Henriette Myran.

advent_aab.JPG

Klasserommet i første etasje på Villa Form er veldig ofte preget av rot. Så også i dag. Det flyter liksom noe over alt. Da vi stakk innom lå det halm på bord, stoler, golv osv. En kongle her og fire kongler der. En glassengel her og en pepperkake der… Med andre ord; skikkelig koselig.

Sånn kort oppsumert: Det ble laget hjerter av bjørkepinner, runde (og litt mindre runde) halmkranser. Noen med masse pynt og noen litt mer sparsommelig pynta. I en fargerik klasse som vg1 Design og håndverk er det definitivt forskjell i smak.

Og elevene storkosa seg visst.

– Vi lærer noe vi ikke kunne fra før, og vi får være kreative. Vi eksperimenterer med ulike teknikker, kunne elevene fortelle til aglo.no.

Det blir altså stort kransesalg om kort tid. Først skal produktene stilles ut på Villa Form (stikk gjerne innom), deretter blir det megasalg av kranser på Aglo. Ring gjerne Christina hvis du vil forhåndsbestille en eller flere kranser til jul.

adventaac.JPG

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart