Torsdag skal hele Aglo jogge. Lengst mulig. Skolejoggen gir gevinst både til joggerne og ikke minst til SOS Barnebyer i Tanzania. I år som i fjor.

– Arrangementet starter torsdag 18. september cirka klokka 09.35 og varer fram til lunsj. Vi starter med en felles «kick off» på fotballbanen ved Villaform. .

I Mwanza, Tanzanias nest største by bygges det en ny SOS-barneby. SOS-barnebyer arbeider for å gi barn i Mwanza, Tanzania et trygt hjem, god omsorg, utdanning og helsetilbud.

Vi starter altså med en felles «kick off» hvor det blir det en sportslig og svært så solidarisk appell ved Rikard. Henrik og Margrethe sørger deretter for en felles oppvarming til fengende rytmer. God og varm og i rett modus går/jogger/løper/spurter/kryper vi ned til Steinvik lager, eller Håmmarsbukta som vel er det korekte geografiske navnet. Her er rundløypa klar til bruk!

I fjor fikk vi inn ikke mindre enn 7 465,50 kroner som altså havnet i SOS-Barnebyprosjektet i Tanzania. Gymchæf (en av ca. tre) Rikard Ulseth håper og tror at beløpet blir høyere i år enn i fjor. Skolen har allerede lovd et bidrag som står i stil med antall løpte kilometre. Med andre ord; jo mer vi løper jo større blir bidraget vårt. Det ryktes også at SES-avdelinga (business-folket) har vært på farten for å skaffe sponsorer utenfra.

… absolutt alle kan delta. Alder, form, kjønn, yrke… alt er mulig. Bare sjekk bildet over som er fra fjorårets Skolejoggen.

Og…, elever og ansatte oppfordres til å betale minimum 20 kroner i startkontingent. Foruten en god og nyttig trimtur får du også god drikke underveis.

Med andre ord; torsdag kombinerer vi hygge, trim med å gi en bidrag til et supert prosjekt som SOS-Barnebyer støtter i Tanzania.

Bli med og vis at Aglo er mer enn oss selv!