fbpx
Skatval rundt med Aglo

Noen satt på bussen på vei mot Galdhøpiggen, resten gikk omtrent Skatval rundt på beina. I dag  valgte vi sistnevnte gruppe…

Enda flere bilder finnes på facebooksidene til Aglo.

I dag var det altså hjemmesitternes tur. En tur i buss opp Drivdalen, over Dovre, ned Gudbrandsdalen så til høyre ved Sel og så vestover mot Juvasshytta er ikke all verden å skrive om. Derfor er det «hjemmesitternes» dag på aglo.no.

Vi her hjemme sleit mye mer. Gikk og gikk sånn bortimot ei mil. Et knallhardt tråkk rett opp til Tiller, relativt flatt til Alstad, ned til Fløan, så østover forbi Steinkvikholm en før vi starta grilling på Steinvik Lager. Så hjem til Aglo.

Vi skal bli kjent med bygda og omgivelsene våre. Et eldgammelt Aglo-prinsipp som er uforanderlig. På vei la vi inn en rekke poster. Alt fra hestesko, via quizz, saging og sprikring og balansering…, blant annet.

Sosialt som bare det. I morgen klatrer de andre 2 469 meter til værs, mens vi hjemmesittere skal på tur til Sverresborg Folkemuseum i Trondheim.

Går alt som planlagt dukker de første bildene fra Galdhøpiggen opp fredag kveld.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart