fbpx
Ut på ski – vær veldig blid!

Merkelig rim i tittelen vår, men hva gjør vel det… Tirsdag 21. mars drar HELE AGLO VGS på ski/aktivitetsdag til Selbuskogen Skisenter.

Været altså. Det pleier alltid å være en snakkis. Ikke minst i dagene FØR turen. Hjemmesida har selvsagt sjekket yr.no i det aktuelle tidsrommet på det aktuelle stedet, og i faksimilen under kan du se hva vi har i vente på tirsdag. HÆÆÆÆH!!!! Kan det bli bedre på en skidag? NIKS!

Selbuskogen Skisenter altså. Der har vi faktisk ALDRI vært på den STORE, ÅRLIGE SKI/AKTIVITETSDAGEN VÅR. Aglo-debut på tirsdag med andre ord.

Dette blir det MYE av på tirsdag. Kaffe, bålkos +++

Først litt generell info:

Bussen går først fra Grustaket klokka 08.45 deretter fra Halsen U-skole klokka 09.00. Elever fra Frosta, Åsen, Levanger kan møte på Aglo som vanlig å ta buss derfra.

Retur klokka 14.15. De som kjører bil til Selbu må betale parkeringsavgift på kr 90. https://www.selbuskogen.no/parkering/

Det blir en aktiv aktivitetsdag. Vi skal være ute hele dagen, så det er meget viktig at dere er godt kledd. Ull, vindtett, votter, lue, vintersko/skisko, ski, mat, drikke, solbriller, sitteunderlag, kopp……. Ta med en sjokoladebit eller tre for å dele ut til….., mattelærerne.

Det blir muligheter for grilling på bål, vi serverer kaffe – ta med kopp. Og godt humør!

Og det kommer til å skje usedvanlig mye der oppe. Se bildet under og opppsummeringen under bildet.

  • 09.45: Aktiviteter som utfodrer alle sanser og tanker. Umulig å tippe hva det kan være… Quiz, stafett, snøbygging, snøbading, snøsurfing…,kanskje.
  • 11.45-12.30: Lunsj
  • 12.30-14.00 Skikurs/skitur/skilek/aking
  • 14.15: Hjemreise fra skisenteret

Hvis du IKKE har egne ski/skisko så kan du få låne det. Altså muligheter til å årsdebutere med treplanker under beina.

Kaffe og mobil kan også medbringes. Samt stødige TIF-lærere…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart