Merkelig rim i tittelen vår, men hva gjør vel det… Tirsdag 21. mars drar HELE AGLO VGS på ski/aktivitetsdag til Selbuskogen Skisenter.

Været altså. Det pleier alltid å være en snakkis. Ikke minst i dagene FØR turen. Hjemmesida har selvsagt sjekket yr.no i det aktuelle tidsrommet på det aktuelle stedet, og i faksimilen under kan du se hva vi har i vente på tirsdag. HÆÆÆÆH!!!! Kan det bli bedre på en skidag? NIKS!

Selbuskogen Skisenter altså. Der har vi faktisk ALDRI vært på den STORE, ÅRLIGE SKI/AKTIVITETSDAGEN VÅR. Aglo-debut på tirsdag med andre ord.

Dette blir det MYE av på tirsdag. Kaffe, bålkos +++

Først litt generell info:

Bussen går først fra Grustaket klokka 08.45 deretter fra Halsen U-skole klokka 09.00. Elever fra Frosta, Åsen, Levanger kan møte på Aglo som vanlig å ta buss derfra.

Retur klokka 14.15. De som kjører bil til Selbu må betale parkeringsavgift på kr 90. https://www.selbuskogen.no/parkering/

Det blir en aktiv aktivitetsdag. Vi skal være ute hele dagen, så det er meget viktig at dere er godt kledd. Ull, vindtett, votter, lue, vintersko/skisko, ski, mat, drikke, solbriller, sitteunderlag, kopp……. Ta med en sjokoladebit eller tre for å dele ut til….., mattelærerne.

Det blir muligheter for grilling på bål, vi serverer kaffe – ta med kopp. Og godt humør!

Og det kommer til å skje usedvanlig mye der oppe. Se bildet under og opppsummeringen under bildet.

  • 09.45: Aktiviteter som utfodrer alle sanser og tanker. Umulig å tippe hva det kan være… Quiz, stafett, snøbygging, snøbading, snøsurfing…,kanskje.
  • 11.45-12.30: Lunsj
  • 12.30-14.00 Skikurs/skitur/skilek/aking
  • 14.15: Hjemreise fra skisenteret

Hvis du IKKE har egne ski/skisko så kan du få låne det. Altså muligheter til å årsdebutere med treplanker under beina.

Kaffe og mobil kan også medbringes. Samt stødige TIF-lærere…