TIP’erne våre er i skikkelig julemodus. Det får ikke hjelpe at det er godt over 30 dager til jul. Julemarkedet er starten på jula 2018 for denne gjengen.

Det er altså ikke vanskelig å legge merke til at Aglo planlegger julemarkedet sitt førstkommende lørdag.

Full aktivitet på alle avdelinger. Vi tok med oss penn, papir pluss fotoapparat og oppsøkte TIP (Teknikk og industriell produksjon). Samlet sammen noen av produktene og knipset i vei. Kornstaur, telysholder, sviskepanne(?), skåler, bålpanne og metallskilt m/inngraverte navn. Alt blir å finne på julemarkedet lørdag.

Det ligger litt planlegging bak ei slik prisliste. Vi fulgte prosessen. Noen mente det ble litt dyrt,. andre mente det var snakk om BLACK SATURDAY. Billig altså. Avdelingsleder Tor Helge Akselvoll styrte det hele med en relativt myndig hånd, og tro det eller ei; de ble enige. Fint!

Og ikke nok med det. Hør bare på dette tilbudet: Ta med bilen og parker den hos TIP’erne. Spis grøt, drikk kaffe og se om du finner noe spennende å kjøpe. Så går du tilbake til bilen – og til TIP’erne – og finner bilen din nyvaska! Kun 150 kroner for en bil som plutselig skinner! Og hvilket annet julemarked i Stjørdal kan tilby BILVASK mens du shopper/spiser/koser deg?

Julemarkedet på lørdag starter 13.00 og varer til klokka 16.00. Akkurat tidsnok til at du rekker Lerkendal og kampen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt klokka 18.00. Der kan en av Aglo-gjestene få stille i en helt ny RBK-skjorte, signert av dagens RBK-spillere. En av premiene i Aglo-julemarkedslotteriet vårt. Det hadde vært noe å avslutte lørdagen med.

VELKOMMEN TIL AGLO!