Da er vi klare til julemarked. Med andre ord; VELKOMMEN TIL AGLO LØRDAG MELLOM KLOKKA 13.00-16.00.

Det har vært litt ekstra julestress på Aglo den siste uka. 23. november, og full guffe på julestemninga. Relativt tidlig; det må vi nok innrømme, men det handler altså om julemarkedet vårt i morgen.

Som vi har gjort jevnlig den siste tida tok vi oss også i dag tid til en liten rundtomkringtur på skolen vår. Liksom for å sjekke om vi er klare til tidenes aller første julemarked på Aglo.

Om vi er klare kan muligens diskuteres, men vi vi har i alle fall veldig lyst til å komme i gang. Vi stod ute på gårdsplassen og så plutselig verdens vakreste juletre foran oss. Vi har sett det i tiår etter tiår, men det var faktisk først i dag det åpenbarte seg som selve JULETREET. Den furua er bare sååååååå flott og vakker. Den fortjener de 4000 (!) lysene som er strødd rundt den.

Så kikket vi litt til venstre og fikk øye på verdens største julekalender. Rett foran oss. Hvem kunne ant det? Vindusrutene i fronten på nybygget vårt. I morgen er det røde stjerner i de 24 rutene. Så tar vi alle vekk, og lager julekalender. En ny stjerne hver eneste dag fram til jualften.

Og et nydelig julevindu åpenbarte seg også i undervisningsbygget vårt. Et par julenisser innafor vinket faktisk til oss (se bildet øverst).

Så gikk vi innom klasserom etter klasserom. Noen laget engler, andre laget lysestaker…og juletre av kjepper. En krans her og en krans der. En ovn med noen nybakte brød inni. En vaskemaskin som vaska duker eller noe annet som trengte en vask. Og ikke nok med det; vi traff Byggavdelingen vår som jobba beinhardt med å sette opp en mur på vestfronten av nybygget vårt. En julemur????

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Sjekk billdemappa vår og kjenn litt på julefølelsene du også. Og i morgen (lørdag 24. november) er vi altså på plass igjen.