fbpx
Vi toppa Forbordsfjellet

Mens noen forbereder seg på å nå toppen av Norge, valgte resten av oss å finne ut at vi har et fantastisk nærområde på skolen. Intet dumt valg, det!

Med andre ord; vi klatra opp mot Forbordsfjellet. Gikk rundt det, la inn kilometerlange omveier og kosa oss noe enormt på vårt eget (nesten) private fjell. Hvilken dag vi hadde i dag. 15 grader og noen nydelige skyer her og der.

Målet var Svartkamhytta. Og dit fører mange veier. Vi plukka ut tre varianter, og lot deretter alle velge fritt. Det var noe for enhver smak, egentlig.

Undertegnede valgte den greieste ruta…, den som går omtrent rett fram. Av grunner jeg fortsatt ikke helt forstår havna jeg derimot i den gruppa som gikk lengst. Opp og ned, rundt omkring, over bekk og over myr. Bløtt og tørt, hardt og mykt. Omvei her og omvei der. Røfft målt gikk vi ca. 14 steinharde kilometre.

Den hardeste løypa – i alle fall i utgangspunktet – gikk rundt det flotte fjellet vårt. Tøffingene (…) gikk der.

Vi har sagt det før, Aglo har et unikt nærområde. Tenk å holde til midt mellom fjord og fjell.

Med andre ord; vi kosa oss, sleit litt og triumferte litt (eller masse om du vil)..

Og fredag blir det mer. «Hjemmefronten» drar til Falstadmuseet i Ekne, mens ca 50-60 av oss skal klatre opp til 2 469 meters høyde.

Det er dette (blant annet) som er Aglo vgs.

Mer på aglo.no mandag formiddag!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.