Kom på julemarkedet og skaff deg ei signert RBK-skjorte. Verdens fineste fotballskjorte. Uten tvil. Eller vinn en rett-opp-i-lufta-tur.

Det er ganske enkelt, sjø. Ta lodd i Julemarkedlotteriet vårt, mange lodd. Vinnerne stikker av med blant annet et klenodium av de sjeldne. SES-gjengen har i høst vært frivillige vakter på Rosenborgs Europaliga-kamper. Kanskje ikke de festligste kampene for oss innbitte RBK’ere…, men hva gjør vel det?

SES fikk ei signert RBK-skjorte som takk for perfekt utført jobb. Og bildet vårt viser fire av SES-lærerne våre. Tydelig stolte over å holde i ei slik gjev skjorte. Vi har sjekka skjorta grundig, vi. Tyda merkelige kråketær, og kommet fram til at omtrent alle spillerne har skrevet på drakta. Anders Konradsen, Pål André Helland, Mike Jensen m.fl. Vi kunna ha ramsa opp hele A-troppen om vi hadde orket.

Og siden Rosenborg vant i går: GRATULERER MEN DET TRADISJONELLE OG ÅRVISSE  SERIEGULLET.

Det er altså julemarked på Aglo lørdag 24. november (kl. 13.00-16.00). Der blir det utlodning, og en mengde flotte premier. Vi nevner to av de mest celebre. RBK-skjorta som økte voldsomt i verdi etter at Rosenborg vant seriegull nummer 26 søndag aften.

…. og premie nummer to:  Kanskje luftetur med miljøterapeuten vårres, Lars Tore Strand, medlem i Stjørdal Hang- og Paragliderklubb.

Og slik kommer Skatval til se ut fra et tandemhopp med Lars Tore Strand.

Uten motor og propell, men under en fallskjerm. Paragliding. Uthopp fra Forbordsfjellet. En fantasitur. Og hvis du ikke samtidig vant RBK-skjorta kan du sikkert diskutere årets Rosenborg-sesong me’n Lars Tore!

– Ingen fare. Dette er trygt. Vi starter som sagt fra Forbordsfjellet og tar en rundtur rundt fjellet, Vi kan ikke fly over Aglo, men vi kan ganske sikkert få øye på Aglo der nede.

– Og da må en sikkert vente til sommeren med å fly?

Og nok en gang; velkommen til julemarked på Aglo lørdag 23. november.