fbpx
De er her for elevene våre

Hils på de to nye helsesykepleierne våre. Liv Johanne Rekstad (t.v.) og Eva Karin Evenhus hadde i dag sin aller første arbeidsdag på Aglo vgs. Og her kan de treffes hver eneste tirsdag.

Helt ferske i Aglo-sammenheng er de likevel ikke. Liv Johanne var vikar på Aglo i 2016.

I «gamle dager» ble de kalt helsesøster. Men fra og med 1. januar 2019 er tittelen HELSESYKEPLEIER. En ok endring, synes de to. Og vi tar selvsagt i bruk de nye titlene halvannen måned før alle andre…

– Hva kan dere tilby elevgruppen på Aglo vgs.?

– Døra inn til kontoret vårt (1.etg i «Låven») er åpen for alle elevene på skolen. Først og fremst skal vi jobbe med forebyggende helsearbeid. Vi informerer og gir råd både om fysisk og psykisk helse. Vi kartlegger behov, men vi behandler ikke, forteller de to. Med seg i teamet har de også Julie Valen som er psykolog. Hun har ikke fast kontortid på Aglo, men bidrar ved behov.

Første arbeidsdag i dag, altså. Da sendte vi dem rett til russen vår.

– Det blir en fin utfordring den aller første dagen. Vi forteller dem om hvilke konsekvenser russetida kan få, og vi tilbyr vaksine mot hjernehinnebetennelse, sier Liv Johanne og Eva Karin.

Begge er ansatt i Stjørdal kommune, og på Aglo kommer de til å dele en stilling på ca. 30 prosent. Noen ganger dukker de begge opp, andre ganger er bare en av dem på plass på tirsdagene.

– Vi ser frem til å jobbe på Aglo, og gleder oss til å møte elevene Det er viktig for oss å være i stand til å gi Aglo-elevene akkurat et like godt tilbud som for eksempel elevene på Ole Vig vgs. får. Vi har forøvrig jobbet med migrasjonshelse i Stjørdal, og vi har allerede funnet ut at det er  mange Aglo-elever som vi tidligere har vært i kontakt med, sier de to.

Helsesykepleierne våre:

Liv Johanne Rekstad (mob. 45 87 67 80 og e-mail liv.johanne.dahlo.rekstad@stjordal.kommune.no)

Eva Karin Evenhus (mob. 47479577 og e-mail eva.karin.evenhus@stjordal.kommune.no)

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart