fbpx
Takk til deg, Odd Anders!

 

Det er herlig – og vemodig – å avslutte er langt skoleår. Vemodig å si «ha det» til elevene våre, men samtidig herlig å ønske dem lykke til videre.

Vemodig er det også å si takk for følget til sjefen vår, Odd Anders. Som kjent starter «ransmannen» (født i Mo i Rana…) i ny jobb på KVT 1. august. Dermed farvel til oss.

Som seg hør og bør på Aglo; han fikk en verdig og kreativ avskjed. Alt fra kjempegod mat, via en lang og litt småmerkelig  polynese (med innlagt rydding av middagsbordet)  rundt skolen vår til taler og fine gaver.

De ansatte på skolen, barnehagene og familiesenteret gav et nydelig bilde i akryl og kull på lerret produsert av den lokale kunstneren Oddrun Øfsti Brandsæter . Tittelen på bildet, «Inspired» (se bildet over), passa jo godt til begivenheten.

Også styret ved styreleder Siri Frost Sterri takket Odd Anders for de tre årene på Aglo og i Blå Kors. Deres gave var en billedvev (se bildet under) lagd av nok en lokal kunstner, nemlig Heidrunn Kringen.

Tre år er både lite og mye.

– Livet består av mange kapitler, både lange og noen korte. Nå var tiden inne til å gjøre noe annet, men tiden på Aglo har merket meg, sa en rørt Odd Anders som trolig ble enda mer rørt da kollega etter kollega ville ha en klem av ex-sjefen. Godordene gjorde forhåpentligvis godt!

I talene ble det pekt på at Odd Anders i sin lederrolle på Aglo har vært med på en svært så aktiv Aglo-periode. En periode preget av elevvekst og nye aktiviteter.

Et par jubelmeldinger til slutt som Odd Anders selv følte som ekstragaver. Tror vi!

  • Aglo Opplæringskontor fikk rett før skoleslutt godkjenning som opplæringskontor. En godkjenning som er gitt av Nord-Trøndelag fylke.
  • Om et par dager vil vi også med nesten hundre prosent sikkerhet få den aller siste godkjenningen på plass når det gjelder småbruket vårt på Alstadhaug. Dermed er Alstadhaug snart klart til bruk.
  • Aldri har så få elever (mellom fem og ti prosent) sluttet i løpet av et skoleår. Et oppsiktsvekkende god resultat også i landsmålestokk i følge rektor og snart daglig leder, Thomas Mo.
  • Flere av lærlingene våre bestod nettopp fagprøven!

Bildet vårt viser driftssjef Nils Larsen (t.v.) sammen med tre av lærlingene våre som har bestått fagprøven nå i vår. nr. to f.v. Vegar Lundemo, Jan Roger Nilsen og Anette Wangberg

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.