fbpx
Thomas Mo ny Aglo-sjef

 

Odd Anders With fratrer som kjent som daglig leder i løpet av sommeren, og det var ingen stor overraskelse at Thomas Mo nå får en ny rolle.

Smilet til Thomas Mo stod i stil med go’været da aglo.no på finurlig vis greidde å lure han ut fra ledermøtet på Aglo. Et møte for lederne på skolen, familiesenteret og barnehagen.

– Jeg tror det er viktig at vi styrker samarbeidet mellom de ulike Aglo-virksomhetene. Vi har faste ledermøter i dag, og jeg ser at vi har mye å hente fra hverandre. Å utvikle dette samarbeidet ser jeg på som en av mine viktigste oppgaver, sier han.

Med Thomas Mo som daglig leder – og rektor – blir det på mange måter et par steg tilbake – i positiv forstand. Rektor og daglig leder. Odd Anders With kombinerte sin rolle som daglig leder med å være direktør for Blå Kors Midt-og Nord.

– Jeg har jo alltid vært skolemann, og er selvsagt opptatt av at Aglo videregående skole skal kunne utvikle seg videre. Selv om rollen min blir noe annerledes skal jeg bidra til det, sier Mo som har vært ansatt på Aglo siden 2000. Om et lite tiår kan han dermed søke opptak i den celebre gruppa med Aglo-veteraner.

– Jeg har alltid sett opp til det arbeidet som blir gjort her på Aglo. Det er en fantastisk organisasjon med medarbeidere med en klar målsetting: De vil gi elevene og brukerne et godt tilbud og ikke minst nye muligheter. Å skape nye muligheter er kjernen i arbeidet vårt. Vi vil hjelpe folk til å nå målene, sine, sier han.

De som kjenner den nye Aglo-sjefen vet omtrent hva de får. Svært engasjert, til tider direkte småhissig, en mann som er oppriktig glad i mennesker og en leder som har blikket fremover.

Relativt sprek er han også. De som fulgte med i norsk friidrett i forrige århundre vil huske en lang, hengslet trønder med blant annet sølvmedalje i NM i mangekamp. Allsidig med andre ord. På Aglo har han forsøkt seg i volleyball, og etter hvert har han blitt et sikkerstikk på det ene Aglo-laget; det laget som halvparten av volleyballspillerne på Aglo omtaler som rekruttene/reservene…

– Hva med Aglo-profilen? Vi er jo en Blå Kors-skole som bygger på kristne verdier?

– Verdiprofilen vår er viktig, og jeg er glad for at styret har uttrykt tillit til det vi gjør for å synliggjøre profilen vår. Jeg håper nå at vi sammen kan være med på å fremheve de verdiene vil vil at Aglo skal formidle. Organisasjonen trenger ansatte som støtter aktivt opp om dette, sier Thomas Mo.

Før han returnerer til ledermøtet for å legge nye Aglo-planer. Vi garanterer at de kommer  i fleng…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart