Slik ser altså en lekker Aglo-frisyre ut. Klippet, fønet, mikset og satt sammen etter alle frisørkunstens regler. Dette er resultatet av nitidig arbeid av Aglo-elev Monika Wozna. Supert, sier og mener vi!

De seks frisørelevene fra Aglo vgs. deltok i går i et litt amputert trøndersk mesterskap. Det ble til slutt et mesterskap med seks Aglo-elever og mer enn dobbelt så mange elever fra Charlottenlund vgs.

En vinner og en andreplass ble kåret. Resten av de dyktige deltakerne delte en tredjeplass. Vinneren var ikke fra Aglo…., men NUMMER TO var det. Monika Wozna imponerte stort med sin frisyre som du altså kan se på hovedbildet vårt over.

Fin gjeng med frisyrene sine. Frisørelevene fra Aglo vgs. F.v. Monika, Siri, Joyce, Eirin, Muhammad og Ibtsam.

– Jeg er kjempefornøyd med elevene mine.Tema for konkurransen  var kontraster. Frisyren skulle være både kreativ og nytenkende. Det lyktes Monika og de andre elevene med, forteller en stolt frisørlærer Marte Fleischer.

To dommere fra Svennebrevnemda stilte med årvåkent og ikke minst kritisk blikk. Etter konkurransen gav begge uttrykk for at nivået på deltakerne var svært godt.

Med andre ord; etter dette tørs æ å ta neste klipp i frisørsalongen på Aglo!