fbpx
Suksess for SES!

SES-gjengen fikk to andreplasser da REMA 1000 oppsummerte mandagens butikkovertakelse. Over hele Trøndelag overtok elever ansvaret for en rekke REMA-butikker. Aglo vgs. tok over REMA 1000 i Husbyfaret.

Totalt ble det delt ut premier i fem ulike klasser. Hele klassen var tilstede under prisutdelingen i Prinsen Kino i Trondheim.

  • Salg
  • Markedsføring
  • Beste team
  • Bærekraft
  • Årets butikk

Vg2 SES vant ingen av klassene, men de stakk av med to – 2 – andrepremier. Et kjemperesultat mener vi!

Aglo ble nummer to i klassene «Markedsføring» og «Beste team«. To prestisjeklasser. Mandag jobbet teamet meget godt fra kl. 06:00 – kl. 17:00. Fikk en røff start da det viste seg at avkjølingsanlegget hadde sviktet i løpet av natta. Men teamet fungerte og utfordringene ble møtt på en flott måte.

«Årets butikk-pris» havnet i Namsos og hos elevene på Olav Duun vgs. Hurra for dem også!

På marekedsføringsbiten imponerte klassen med blant annet egenprodusert film som ble lagt merke til både på skolens hjemmeside og ulike sosiale medier.. Den lokale pressen ble kontaktet – og invitert – og det var avisoppslag både før og etter.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.